Antena Căutare

Jurnal de economie. Ce soluții au românii care nu își mai pot plăti ratele la bănci

Nu este totul pierdut. Acestia pot gasi intelegere chiar la banci, prin intermediul Centrului de Solutionare a Litigiilor în domeniul bancar. Peste 2.000 de oameni au solicitat, din 2016 până azi, să-și rezolve problemele financiare cu băncile cu ajutorul Centrului de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar, CSALB.

Nu este totul pierdut. Acestia pot gasi intelegere chiar la banci, prin intermediul Centrului de Solutionare a Litigiilor în domeniul bancar. Peste 2.000 de oameni au solicitat, din 2016 până azi, să-și rezolve problemele financiare cu băncile cu ajutorul Centrului de Soluționare Alternativă a Litigiilor în domeniul Bancar, CSALB.

Consumatorii și bancile înțeleg tot mai mult avantajele negocierii prin intermediul unui conciliator desemnat de CSALB, fapt confirmat și de evoluția din primul trimestru al anului în curs, notează Antena 3.

În acest moment sute de mii de români au restanțe la plata ratelor către bănci. Printre cei care au cele mai mari probleme sunt, în continuare, oamenii care s-au împrumutat în franci elvețieni.

Curs valutar euro 23 mai 2019 la casele de schimb. Cât este azi valoarea euro... Ministrul transporturilor, Razvan Cuc: Au început lucrările la drumul expres Craiova-Piteşti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x