Antena Căutare

Ce trebuie sa stii in vederea aplicarii pentru credite IFN?

Cand ai nevoie rapida de bani sau iti trebuie un influx de capital pentru a-ti duce la bun sfarsit planurile, poti face apel la optiunea unor credite IFN.

Cand ai nevoie rapida de bani sau iti trebuie un influx de capital pentru a-ti duce la bun sfarsit planurile, poti face apel la optiunea unor credite IFN. Acestea sunt credite acordate de institutiile financiare nebancare, pe termen scurt sau lung. Acest articol urmareste sa raspunda la cele mai comune intrebari referitoare la acordarea unui credit IFN si conditiile de accesare a acestuia. Pentru acest lucru, oferim ca exemplu una dintre companiile cu traditie in Romania, precum Provident, care are o experienta de peste 13 ani in acordarea de credite IFN clientilor.

"De ce am nevoie pentru a face un credit IFN la Provident?"

Conditiile de aplicare la Provident sunt minime. Iata ce iti trebuie pentru a aplica pentru un credit IFN:

  • Sa ai peste 18 ani si cetatenie romana;
  • Un venit minim de 300 de Lei pe luna, dovedibil (se poate aduce si talonul de pensie);
  • Adresa de domiciliu sau resedinta pe teritoriul Romaniei;
  • Un numar de telefon valabil.

De asemenea, daca nu optezi pentru serviciul de gestionare la domiciliu a imprumutului si doresti doar un transfer bancar, vei avea nevoie si de un cont valabil.

"Care sunt sumele de bani pe care le pot imprumuta si pe ce perioada?"

Daca este prima ta colaborare cu Provident in vederea aplicarii pentru un credit IFN, poti solicita sume cuprinse intre 500 si 10.000 de Lei. Cu toate acestea, clientii existenti sau fostii clienti pot imprumuta pana la 15.000 de Lei in functie, desigur, de comportamentul de plata anterior, dar si de veniturile disponibile.

Cat despre perioada de rambursare, aceasta difera, atat in functie de tipul de imprumut ales si de numarul de rate (pe care le alegi tot tu), cat si de serviciile optionale, precum cel de gestionare la domiciliu. Pentru mai multe detalii, intra pe site-ul Provident.ro, unde poti folosi cu usurinta simulatorul de credite IFN.

Ce inseamna serviciul de gestionare la domiciliu a creditului?”

Provident iti ofera o metoda simpla de a primi banii in mana, in maximum 48 de ore, direct la tine acasa. Daca optezi pentru acest serviciu optional, nu vei mai avea nevoie de cont bancar pentru un credit IFN, iar rambursarea ratelor se va face direct din confortul propriei locuinte, prin intermediul reprezentantului Provident, dupa un program stabilit de comun acord.

"Nu pot plati o rata la timp! Ce se intampla in aceasta situatie?"

Cel mai important lucru pe care il poti intreprinde in acest moment este sa iei legatura cu reprezentantul tau de vanzari Provident, pentru a gasi impreuna cea mai buna metoda de a iesi din acest impas, sunand la numarul de telefon al departamentului de relatii cu clientii, 021.9877.

"Ce trebuie sa fac pentru a solicita credite IFN Provident?"

Este mult mai simplu decat crezi! Ai doua optiuni la indemana: Fie completezi formularul de pe site-ul Provident.ro, iar un reprezentant te va contacta in cel mai scurt timp, fie iei legatura prin telefon la numarul 021 275 75 75, de luni pana vineri, in intervalul orar 8:00 si 20:00, sau sambata intre orele 9:00 si 17:00. Mult succes!

Băncile şi retailerii din România pot oferi deţinătorilor de carduri de credit Visa opţiunea de plată în rate... Botoşani, Vaslui şi Călăraşi, cea mai mică putere de cumpărare. Marile centre economice Cluj, Timişoara, Braşov devin ne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x