Antena Căutare

Cel mai mare diamant din România, de vânzare

Cel mai mare diamant din România, de circa 8,95 carate, este scos la vânzare după ce a fost estimat între 45.000 şi 65.000 de euro. Bijuteria poate fi admirată la Palatul Cesianu-Racoviţă.

În Licitaţia de Bijuterie, organizată joi, 26 martie, de Artmark, preţiosului diamant i se adaugă şi alte aproximativ 200 de bijuterii de colecţie care depăşesc valoarea totală de 2 milioane de euro.

Însă, cea mai valoroasă piesă, estimată de specialişti între 100.000-150.000 de euro, este un aristocratic set, realizat de brandul de bijuterii exclusiviste Pheres, compus din colier şi cercei decoraţi cu 115 diamante, ce totalizează peste 27 de carate.

Tot celebrul designer Pheres semnează şi un elegant colier din aur alb, cu 204 briliante, în greutate totală de 8,8 carate, ce a fost purtat recent de artista britanică Rita Ora, estimat pentru piaţa românească, în cadrul licitaţiei, la o valoare conservatoare de 9.000 -14.000 de euro.

Toate aceste bijuterii importante pot fi vizionate zilele acestea în expoziţia deschisă la Palatul Cesianu-Racoviţă. Având în vedere valoarea lor, bijuteriile sunt sub evidenţa unei paze stricte la sediul Artmark.

Casa Artmark oferă şi posibilitatea probării acestora, în baza unei rezervări prealabile. Raportat la valoarea elitistă a acestor bijuterii importante casa de licitaţie a anunţat că oferă posibilitatea doamnelor ce vor participa a licitaţie să achiziţioneze aceste comori şi cu plata în rate, pe o perioadă de cel mult 12 luni.

Sursa : news.ro

Comisia Europeană: România trebuie să recupereze un ajutor incompatibil de 13 milioane euro de la Compania Naţională a U... Acţiunile europene au înregistrat luni cea mai mare scădere după 2016 din cauza coronavirusului; Preţurile petrolului au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x