Antena Căutare

CFR isi scoate la vanzare terenurile

Regionala Bucuresti a facut deja o lista intreaga cu terenurile care i-ar putea aduce venituri suplimentare. Chiar daca preturile au cazut la jumatate fata de 2007, compania poate obtine zeci de milioane de euro din vanzari.


"Compania si-a propus ca prin valorificarea terenurilor sau spatiilor comerciale existente in gari sa ajunga la o eficientizare din punct de vedere economic. Se vor inchiria sau se vor vinde", a declarat Oana Branzan, purtator de cuvant al CFR Infrastructura.

Cui si in ce conditii, nu se stie. Si mai ales, la ce preturi. Pe lista regionalei Bucuresti se afla nu mai putin de 114 parcele, cu suprafete intre 1.000 si 35 de mii de metri patrati. Acestea sunt situate atat in Capitala, cat si in judetele invecinate, care tin de aceasta regionala.

O alta bijuterie este gara Baneasa. In jurul ei, CFR Infrastructura detine 3.000 de metri patrati pentru care poate obtine cel putin trei milioane de euro.

O firma portocalie a castigat doua contracte in valoare totala de 60 mil. euro... Record istoric: BCE a imprumutat 523 de banci cu 489 mld. euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x