Antena Căutare

China a depasit pragul de un milion de milionari

China a stabilit un nou record in ceea ce priveste numarul de milionari, cu resedinta in tara, conform publicatiei Hurun Report, versiunea chineza a Forbes. Astfel, conform situatiei de la sfarsitul anului 2011 , in China se inregistrau peste 1,02 milioane de persoane cu o avere estimata la peste 10 milioane de yuani (aproximativ 1,6 milioane de dolari) fiecare, conform agentiei de presa chineze Xinhua.

Printre acestia, conform clasamentului mentionat, 63.500 sunt miliardari. Aproximativ 84% dintre bogatii chinezi traiesc in regiunile din estul, nordul si sudul Chinei, dar cei mai multi dintre ei sunt concentrati la Beijing (179.000 de multimilionari).

Dupa cum mentioneaza Hurun Report, factorii-cheie care explica cresterea numarului de milionari in China in 2011 au fost preturile mari din sectorul imobiliar si ritmul constant ridicat de dezvoltare economica a tarii.

Citeste continuarea in incomemagazine!

Analiza: Dacia "salveaza" Renault la el acasa: Lodgy, vectorul vanzarilor in Franta... BNR a mentinut dobanda-cheie la 5,25% pe an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x