Antena Căutare

Chiriile pentru studenti, cu pana la 10% mai mici fata de anul trecut

Chiriile apartamentelor din principalele centre universitare din Romania pornesc de la 100 de euro pe luna la garsoniere si ajung la 320 de euro la locuintele cu trei camere, potrivit imobiliare.ro, pe termen scurt majorarea cererii din partea studentilor urmand sa creasca usor nivelul acestora.

Mai mult ca niciodata, criza va face ca familiile studentilor sa fie mai cumpatate in alege­rea unei chirii si tocmai de aceea proprie­tarii trebuie sa-si alinieze asteptarile la nivelul bugetului actual al studentului roman. Sigur ca vor exista proprietari care vor incerca sa speculeze revenirea studentilor in marile orase universitare, insa multi studenti au inceput deja sa caute o chirie, deoarece prefe­ra sa nu fie presati de timp si sa negocieze", explica Adrian Erimescu, director general al imobiliare.ro.

In perioada 10 martie-10 august 2010, pretul solicitat pentru inchirierea garsonierelor din Bucuresti s-a redus cu 7%, in timp ce pentru apartamentele cu doua si trei camere, scaderile inregistrate au fost de peste 10%.

Astfel, in prezent, chiria unei garsoniere in zone precum Drumul Taberei, 1 Mai, Titan, Militari, Vitan sau Dristor porneste de la 170 de euro pe luna.

Pe de alta parte, pot fi gasite apartamente cu doua camere la preturi incepand de la 250 de euro/luna in zone precum Tei, Fizicienilor, Brancoveanu, Mora­ri­lor sau Kogalniceanu. Studentii pot alege apar­ta­mente cu trei camere la preturi care por­nesc de la 320 de euro/luna in Tineretului, Titan sau Drumul Taberei.

Tot articolul, in Financiarul

Formularul declaratiei la asigurarile de somaj, pentru veniturile profesionale, a fost publicat in MO... Imobiliare: Dezvoltatorii au scumpit cel mai ieftin cartier de blocuri din Bucuresti, Titan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x