Antena Căutare

Cinema 3D la tine acasa, pentru 3.000 de euro!

Romanii sunt si mai aproape de tehnologia tridimensionala. Sony, Samsung si Panasonic au lansat televizoarele 3D, dar in magazinele de la noi ajung mai repede cele de la Panasonic, in cel mult doua saptamani.

Sistemul home cinema produs de Panasonic, adica o plasma, un player blue ray si o pereche de ochelari pentru imaginile 3D ar putea costa 3.000 de euro.

In Statele Unite, unde tocmai s-a lansat, sitemul costa 2.900 de dolari si s-a vandut imediat. Iar a doua pereche de ochelari, 150 de dolari.

25 de filme 3D apar anul acesta. Avatar, Toy Story, Alice in tara minunilor, Godzilla trec de pe pelicula pe dvd-urile blue ray. Pe piata mai sunt disponibile si jocuri. si mai devreme sau mai tarziu si televiziunile romanesti vor difuza programe 3D.

Imaginile tridimensionale atrag pentru ca iti dau senzatia ca esti in mijlocul actiunii. Sunt realizate cu doua camere de filmare. Fiecare inregistrareza o imagine pentru fiecare ochi, ceea ce da adancime. Noi vedem, de fapt, doua filme, iar ochelarii special polarizati separa cele doua imagini.

Plasma 3D este de trei ori si jumatate mai longeviva decat televizoarele normale. si va puteti uita la ea de la numai un metru si jumatate distanta fara sa va oboseasca ochii. Sunt cateva argumente date de producator ca sa considerati plasma 3D o investitie de viitor.

Proiect: Datornicii la stat s-ar putea trezi cu bunurile si salariile sub sechestru, fara somatie... Ford a dat in judecata statul roman pentru 35 milioane de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x