Antena Căutare

Clujenii nu vor plati mai mult pentru incalzire. Unii vor da chiar mai putin fata de iarna trecuta

La Cluj, unul din cele mai bogate orase ale tarii, pretul gigacaloriei va ramane neschimbat in iarna care vine, mentinandu-se la nivelul de 165 de lei si, mai mult, unii clujeni vor plati chiar mai putin decat in iarna trecuta, potrivit primarului municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, citat de administratie.ro.

"Prin cogenerare, noi obtinem inapoi aproape cinci milioane de lei care vin din energia pe care o producem si acest lucru ne da posibilitatea ca fara a modifica bugetul local de anul acesta si fara a-l scadea pe cel de anul viitor sa reusim sa pastram acelasi pret la gigacalorie"


Potrivit acestuia, pretul de productie al gigacaloriei este de 354 de lei, iar diferenta pana la 165 de lei gigacaloria este suportata de consiliul local. 'Diferenta de la 354 de lei care era pana acum acoperita in parte de stat si de consiliul local va fi suportata de consiliul local, ea fiind deja prevazuta in buget', a mai spus Sorin Apostu, care a mentionat ca in oras exista 37.000 de apartamente bransate la reteaua centralizata de incalzire.

Citeste si Financiarul

Foto: Financiarul

Bancile nu vor putea sa-si execute clientii la fel de usor. Vezi modificarile din Noul Cod Civil!... Mugur Isarescu: Nu stiu ce se va intampla in viitor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x