Căutare Live

CNAIR: Cinci oferte depuse pentru proiectarea şi execuţia sectorului de autostradă Nuşfalău – Suplacu de Barcău

Cinci oferte au fost depuse pentru proiectarea şi execuţia sectorului de autostradă Nuşfalău – Suplacu de Barcău, contract cu o valoare estimată de 395,7 milioane leii fărăTVA, cu o perioadă de proiectare de 6 luni şi o perioadă de execuţie de 18 luni.

”Luni, 09 martie 2020, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului "Proiectare şi execuţie Autostrada Braşov - Târgu Mureş - Cluj - Oradea, Secţiunea 3B: Mihăieşti - Suplacu de Barcău, Subsecţiunea 3B5: Nuşfalău - Suplacu de Barcău (km 66+500 - km 80+054.044)"”, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Până la termenul limită de depunere au depus oferte următorii ofertanţi:

1.

ASOCIEREA S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. - S.C. SPEDITION UMB S.R.L. - S.C.TEHNOSTRADE S.R.L.

2.

ASOCIEREA CONSTRUCTII ERBASU S.A. - VAHOSTAV S.K. A.S.

3.

STRABAG S.R.L.

4.

SINOHYDRO CORPORATION LIMITED

5.

NUROL İNŞAAT VE TİCARET A.Ş.

Valoarea estimată a contractului este de 395.719.629,05 Lei fărăT.V.A.

Contractul are o perioada de proiectare de 6 luni şi o perioada de execuţie de 18 luni.

Garanţia lucrărilor este între 5 şi 10 ani, în funcţie de perioada ofertată în cadrul factorului de evaluare.

Obiectul contractului constă în proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru construcţia Subsectiuni 3B5 din Autostrada Brasov - Targu Mures - Cluj - Oradea, în lungime de 13,554 km, între localităţile Nuşfalău şi Suplacu de Barcău.

Pentru secţiunea 3B2, cuprinsă între Zimbor şi Poarta Sălajului, cu o lungime de 12,24 km şi o valoare estimată a contractului de proiectare şi execuţie de 730,5 mil. lei fără TVA, CNAIR a publicat răspunsul consolidat la solicitările de clarificare şi a stabilit noul termen de depunere a ofertelor pentru data de 25.03.2020.

Pentru secţiunea 3A2 şi 3B1, cuprinsă între Nădăşelu – Mihăeşti – Zimbor, cu o lungime de 30,06 km şi o valoare estimată a contractului de proiectare şi execuţie de 1,45 mld. lei, fără TVA, se va transmite către ANAP, în perioada 9 - 13 martie, forma consolidată a răspunsurilor la clarificari, urmând ca, în contextul emiterii unui aviz favorabil, să se aloce un nou termen de depunere a ofertelor.

Sursa : news.ro

România va fi afectată puternic de coronavirus. Creșterea economică - revizuită la cel mai redus nivel din 2012, când îș... Sindicatele din industria de apărare iau în calcul o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema situaţiei din domen...
10 semne că te place un Rac. Cum să te comporți în preajma lui
Dacă ești atentă de fiecare dată la ce îți transmis astrele, poți afla 10 semne că te...
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022. Scorpionii se simt trădați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de o zi cu multe...
Parteneri
Lasagna cu legume. O rețetă mai simplă și mai sănătoasă
Catine.ro
Ultimele știri
x