Antena Căutare

Coletăria.ro încheie un parteneriat strategic cu o platformă de comerţ online

Coletăria.ro, companie specializată în expedierea şi livrarea coletelor, parte a grupului Packeta, cu cea mai mare reţea de puncte pick-up din Europa Centrală şi de Est, anunţă un parteneriat strategic cu MerchantPro, platforma de eCommerce SaaS denumită anterior ShopMania BIZ.

Parteneriatul le-ar permite magazinelor online ce folosesc platforma acces instant la un sistem bazat pe multiple servicii integrate, atât de livrare a coletelor, cât şi de dezvoltare a afacerii online dincolo de graniţele României. Coletăria.ro asigură conectarea magazinelor cu marketplace-uri din UE, pentru o extindere rapidă a afacerii online şi oferă, prin reţeaua deja existentă de parteneri, servicii de consultanţă juridică, de înfiinţare de companii, pentru deschiderea de conturi bancare, metode de plată, traduceri, marketing etc.

”Integrarea Coletăria.ro cu MerchantPro le oferă clienţilor acesteia soluţii alternative de logistică, asigurând garanţia unui cost de livrare foarte avantajos şi păstrând, în acelaşi timp, cel mai înalt nivel de calitate privind livrarea produselor. Cât priveşte partea tehnică, clienţii MerchantPro beneficiază de acces instant printr-un API la toate punctele pick-up Coletăria.ro din România, Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia şi la peste 100 de transportatori pentru livrare Home Delivery în toate cele 27 de state UE, plus Marea Britanie, Ucraina şi Federaţia Rusă”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Coletăria.ro.

Decizia se înscrie în strategia Coletăria.ro de dezvoltare şi extindere a canalelor de vânzări, parteneriatele cu platformele de eCommerce asigurând accesul către un segment important de clienţi. În mod particular, parteneriatul cu MerchantPro va permite Coletăria.ro să îşi pună serviciile la dispoziţia a peste 1.000 de magazine online din România care folosesc această platformă eCommerce.

”Parteneriatul cu Coletăria.ro le permite magazinelor online care folosesc platforma MerchantPro acces direct la un sistem de livrări foarte accesibil şi eficient. Pentru noi, ca soluţie SaaS de eCommerce, este esenţial să punem la dispoziţia comercianţilor online instrumente complementare care şi-au dovedit performanţa şi care pot să simplifice considerabil fluxurile de procesare a comenzilor. În Coletăria.ro am regăsit un partener de încredere, atât în ceea ce priveşte dezvoltarea aplicaţiei dedicate magazinelor MerchantPro, cât şi în ceea ce priveşte viziunea asupra evoluţiei eCommerce-ului în România şi nu numai. De asemenea, disponibilitatea internaţională a serviciilor Coletăria.ro se pliază perfect pe profilul platformei MerchantPro şi pe necesităţile comercianţilor noştri care se extind în număr din ce în ce mai mare şi către alte pieţe din afara României”, spune Arthur Rădulescu, Director General MerchantPro.

Sursa : news.ro

Miniştrii de Finanţe din G20 s-au angajat să monitorizeze impactul epidemiei de coronavirus asupra creşterii economiei m... CITR şi CFR Marfă au depus planul de restructurare al companiei în cadrul procedurii de concordat preventiv. Compania vr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x