Căutare Live

Compania Ness a închiriat peste 4.100 mp în UBC 0, cea mai înaltă clădire de birouri din România, dezvoltată în Iulius Town Timişoara

Ness Digital Engineering şi Iulius Town Timişoara au încheiat un parteneriat privind închirierea a două etaje din imobilul office United Business Center 0 (UBC 0), cea mai înaltă clădire de birouri din România, de 155 m şi 27 de etaje, care va fi inaugurată în ultimul trimestru al anului 2020.

”Ness Digital Engineering este prezentă din 2016 în clădirea de birouri UBC 2, din proiectul mixt Iulius Town Timişoara, iar extinderea până la peste 4.100 mp - atât cât va avea sediul din cel mai înalt imobil office din România - reprezintă consolidarea prezenţei în Timişoara a furnizorului global de servicii IT. În prezent, în Centrul de Inovaţie Tehnologică îşi desfăşoară activitatea peste 160 de angajaţi, iar noul sediu va contribui la procesul de creştere graduală şi organică a companiei multinaţionale pe piaţa autohtonă, concomitent cu dezvoltarea operaţiunilor şi proiectelor de transformare digitală”, anunţă reprezentanţii Iulius Town.

Centrul de Inovaţie Tehnologică Ness va ocupa două niveluri din cele 27 ale clădirii UBC 0, care va livra pe piaţă peste 52.000 mp de spaţii office clasa A.

„Alături de Ness Digital Engineering am dezvoltat o colaborare de încredere, care a început acum şapte ani, cu biroul din Palas Iaşi, acolo unde a ocupat treptat o întreagă clădire şi care s-a dezvoltat şi în Iulius Town Timişoara, în ultimii trei ani. Ness este o companie care a crescut constant, orientată spre performanţă şi cu o politică care pune accent pe confortul şi beneficiile pentru angajaţi. Noul parteneriat reprezintă o dovadă a încrederii pe care proiectul nostru o oferă companiilor prezente în componenta office şi a atractivităţii celei mai înalte clădiri office din România, atât din punctul de vedere al arhitecturii şi specificaţiilor tehnice, cât şi al beneficiilor oferite. UBC o va fi etalonul pieţei office din regiune, dar şi la nivel naţional, o impresionantă carte de vizită pentru companiile care îşi vor desfăşura aici activitatea”, a declarat Laurenţiu Manea, Office Buildings Manager Iulius Town Timişoara.

Obiectivul companiei Ness pentru Centrul de Inovaţie Tehnologică din Timişoara este şi acela de a creşte echipa de ingineri, care să furnizeze soluţii IT ca parte a unor proiecte internaţionale, pentru un portofoliu de clienţi din domenii variate, precum educaţie, media, servicii financiare, transport, divertisment, automotive etc. Totodată, vor avea posibilitatea să lucreze în limbajele Scala, Python, Java, PHP, Javascript .NET, Angular.

„În prezent, sunt disponibile posturi pentru programatori, experţi în programare şi arhitectură software, dar şi pentru roluri de testare şi asigurarea calităţii în software. În ceea ce priveşte criteriile de recrutare, suntem interesaţi atât de competenţa şi expertiza tehnică, dar şi de compatibilitatea cu echipele noastre şi cu modul de lucru specific industriei de outsourcing. Atragerea candidaţilor potriviţi este o permanentă provocare şi, de aceea, am construit un pachet de compensaţii şi beneficii complex şi complet, punând accent pe flexibilitate. Mai exact, fiecare angajat poate să îşi aleagă, lunar, componenţa „coşului de beneficii”, într-un buget dat. La acestea se adaugă şi alte facilităţi, inclusiv cele de relaxare”, a precizat Cosmina Năznean, HR Manager Ness Digital Engineering.

Cu o înălţime de 155 de metri şi 27 de etaje, UBC 0 va fi cea mai înaltă clădire de birouri din România. Imobilul va avea o suprafaţă construită de peste 74.000 mp şi, asemenea celorlalte clădiri din ansamblul mixt, este construit în conformitate cu standardele internaţionale pentru „clădiri verzi”. Spaţiile de birouri vor avea o suprafaţă totală de 52.000 mp închiriabili. Suprafeţe generoase pe fiecare nivel, care vor ajunge până la 2.000 mp, spaţii fără coloane interioare, grad sporit de lumină naturală, dotări şi tehnologii ultramoderne şi soluţii eficiente din punct de vedere energetic - sunt câteva dintre caracteristicile noii clădiri.

Iulius Town, dezvoltat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe, este cea mai mare investiţie din vestul ţării, în valoare totală de 442 milioane de euro. Pe segmentul office, Iulius Town are, în prezent, trei clădiri business în operare şi una în dezvoltare, UBC 0. Proiectul mixt Iulius Town include cea mai mare suprafaţă de retail din afara Capitalei, un nou concept de cinema, cel mai mare centru de sănătate şi fitness din România, trei săli de evenimente, restaurante şi cafenele tematice, un parc, carusel pentru copii şi aproximativ 4.070 de locuri de parcare.
Sursa : news.ro

Traiul românilor, tot mai scump pe zi ce trece. Prețurile cresc pe final de an... Telefonica Deutschland a selectat Nokia şi Huawei pentru construcţia reţelei sale 5G, chiar dacă Germania nu a stabilit ...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Parteneri
Pui cu sos de ardei portughez, perfect pentru un prânz în familie
Catine.ro
Ultimele știri
x