Antena Căutare

Conservator englez: Platim pentru a salva o moneda pe care nici macar nu am adoptat-o

Cu o zi inainte de dezbateri in Parlament in legatura cu organizarea unui referendum national un grup de conservatori britanici cer iesirea Marii Britanii din UE.



Marea Britanie suporta niste costuri masive, cheltuie miliarde de lire sterline pentru a salva o moneda pe care nici macar nu a adoptat-o. Dar nu este vorba doar despre economie, este vorba despre democratie", a explicat Carswell.

A trecut prea mult timp in care elitele politice au avut dreptul de a decide. Daca traim in democratie, cu siguranta trebuie sa avem incredere in populatie. Oameni trebuie sa aiba un cuvant de spus - ar trebui sa stam in Uniunea Europeana sau ar trebui sa renegociem fundamental pozitia noastra in Uniunea Europeana? Este momentul sa purtam aceasta discutie si sa avem si o dezbatere publica pe acest subiect", a adaugat conservatorul.

Ideea parasirii zonei Euro a Marii Britanii se bucura de succes printre britanici, dar multi politicieni, printre care si premierul David Cameron, se opun acesteia.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages / EPA

Carlos Slim, cel mai bogat om din lume a saracit. Vezi cu cat!... Jeffrey Franks: Problemele din Europa ar putea lovi dur Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x