Antena Căutare

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Abris preia compania Dentotal Protect

Consiliul Concurenţei a anunţat luni că a autorizat tranzacţia prin care fondul Abris CEE Mid-Market Fund III LP preia Dentotal Protect, distribuitor de echipamente pentru cabinete stomatologice, prin intermediul companiei DAKR Holdings Limited.

Consiliul Concurenţei a anunţat luni că a autorizat tranzacţia prin care fondul Abris CEE Mid-Market Fund III LP preia Dentotal Protect, distribuitor de echipamente pentru cabinete stomatologice, prin intermediul companiei DAKR Holdings Limited.

”Ca urmare a evaluării efectelor concentrării economice, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, arată un comunicat emis de autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Abris CEE Mid-Market Fund III LP, care face parte din Grupul Abris, are ca obiect de activitate achiziţionarea de participaţii în diverse societăţi cu sediul social în Europa Centrală şi de Est.

Grupul Abris este prezent pe piaţa din România în mai multe domenii, cum ar fi: gestionarea deşeurilor, producţia de fibre din poliester, producţia de hârtie tissue (igienico-sanitară), producţia de etichete pentru ambalaje, producţia de hrană pentru animale, prelucrarea peştelui, servicii financiare, gestiunea datoriilor preluate, cumpărarea şi vânzarea de autoturisme uzate şi servicii conexe, producţia şi distribuţia umpluturilor dermice şi a dispozitivelor pe bază de energie, fabricarea echipamentelor de depozitare şi soluţii de depozitare.

DAKR Holdings Limited este o companie de tip holding care face parte din Grupul Abris.

Dentotal Protect este un distribuitor de consumabile şi echipamente pentru cabinete şi laboratoare stomatologice.

Sursa : news.ro

Investiţiile străine directe în România au crescut anul trecut cu 9,8%, la 5,3 miliarde euro... Grupul MOL a demarat construcţia unei fabrici de polioli de peste 1,2 miliarde de euro în Ungaria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x