Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care francezii de la SNEF intenţionează să preia compania Comoserv

Consiliul Concurenţei a anunţat joi că autorizat tranzacţia prin care SNEF SA, Franţa, intenţionează să preia compania Comoserv.

”Ca urmare a evaluării efectelor acestei operaţiuni, Consiliul Concurenţei a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, arată autoritatea de concurenţă într-un comunicat.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

SNEF SA are ca obiect principal de activitate realizarea instalaţiilor electrice pentru sectoarele energetic, maritim, nuclear şi telecomunicaţii.

Comoserv SRL este o companie românească, care activează pe piaţa serviciilor de inginerie mecanică industrială.

Sursa : news.ro

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri