Antena Căutare

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Montecristo Retail, care comercializează brandurile Kenvelo, Lee Cooper şi Timeout, preia mai multe companii

Consiliul Concurenţei a anunţat joi că a autorizat tranzacţia prin care Montecristo Retail Ro intenţionează să preia companiile Great United Trading, Win Bright Limited şi, în mod indirect, Timeout Italia.

Montecristo Retail RO comercializează, pe piaţa românească, îmbrăcăminte şi încălţăminte aparţinând brandurilor Kenvelo, Lee Cooper şi Timeout.

”În urma a analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, a anunţat autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Great United Trading s.r.o. are ca obiect de activitate comercializarea cu amănuntul a articolelor de îmbrăcăminte şi încălţăminte prin magazinele proprii din Cehia, fiind în acelaşi timp furnizor pentru Montecristo Retail RO.

Win Bright (Asia) Limited este o companie înfiinţată cu scopul de a deţine dreptul de proprietate asupra unor mărci înregistrate şi nu are un alt obiect de activitate.

Timeout Italia este deţinută de către Great United Trading s.r.o. şi activează pe piaţa comercializării cu amănuntul a articolelor de îmbrăcăminte şi încălţăminte din Italia.

Sursa : news.ro

Pink Post estimează afaceri de aproape 20 milioane euro în 2020... MetaMinds, desemnată de Financial Times în topul companiilor cu cea mai rapidă creştere din Europa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x