Antena Căutare

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Wetterbest preia compania Cortina WTB

Consiliul Concurenţei a anunţat, vineri, că a autorizat tranzacţia prin care Wetterbest, parte din grupul Teraplast, preia compania Cortina WTB.

Wetterbest, companie membră a grupului Teraplast, activează în domeniile producerii şi comercializării sistemelor de învelitori din ţiglă metalică, sistemelor de drenaj a apei pluviale (jgheaburi şi burlane, accesorii pentru aceste sisteme) şi tablei cutate.

Cortina WTB are ca obiect principal de activitate producerea şi comercializarea sistemelor de învelitori din ţiglă metalică.

”În urma evaluării efectelor acestei tranzacţii, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, se arată în comunicat.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Sursa : news.ro

De'Longhi achiziţionează o nouă fabrică în România şi angajează 500 de persoane... BNR explică reducerea rezervelor minime pentru bănci: Noile date statistice reconfirmă scăderea ritmului anual al creşte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x