Constructorii Autostrazii Arad-Timisoara promit ca va fi circulata din decembrie

Constructorii autostrazii dintre Arad si Timisoara ne promit un cadou de Craciun nesperat: vor da drumul la trafic pe autostrada inca de la jumatea lui decembrie. Cel putin asa i-au promis lui Emil Boc in timpul inspectiei. Ramane de vazut daca se vor tine de cuvant.Tocmai aici a ales reprezentantul constructorului sa ii dea premierului raportul.

Muncitorii au tras in cateva zile cat pentru cateva luni. Asta pentru ca au intarziat enorm cu lucrarile. Autostrada trebuia sa fie finalizata anul acesta. Din cauza intarzierilor, termenul a fost amanat pentru 2012. Acum, vor macar sa o deschida pentru circulatie. Pentru asta, se lucreaza chiar si noaptea.

Ca sa fie siguri ca nu apar din nou intarzieri, oficialii din Guvern viziteaza santierul autostrazii o data pe saptamana. Saptamana trecuta, Anca Boagiu. Acum, Boc.

Lucrarile pentru autostrada costa in jur de 200 de milioane de euro. Doar un sfert din bani vine de la Guvernul Romaniei. Restul, de la Banca Europeana pentru Investitii.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri