Antena Căutare

Constructorii Autostrazii Arad-Timisoara promit ca va fi circulata din decembrie

Constructorii autostrazii dintre Arad si Timisoara ne promit un cadou de Craciun nesperat: vor da drumul la trafic pe autostrada inca de la jumatea lui decembrie. Cel putin asa i-au promis lui Emil Boc in timpul inspectiei. Ramane de vazut daca se vor tine de cuvant.



Tocmai aici a ales reprezentantul constructorului sa ii dea premierului raportul.

Muncitorii au tras in cateva zile cat pentru cateva luni. Asta pentru ca au intarziat enorm cu lucrarile. Autostrada trebuia sa fie finalizata anul acesta. Din cauza intarzierilor, termenul a fost amanat pentru 2012. Acum, vor macar sa o deschida pentru circulatie. Pentru asta, se lucreaza chiar si noaptea.

Ca sa fie siguri ca nu apar din nou intarzieri, oficialii din Guvern viziteaza santierul autostrazii o data pe saptamana. Saptamana trecuta, Anca Boagiu. Acum, Boc.

Lucrarile pentru autostrada costa in jur de 200 de milioane de euro. Doar un sfert din bani vine de la Guvernul Romaniei. Restul, de la Banca Europeana pentru Investitii.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Chinezii, invitati oficial sa construiasca autostrazi in Romania. Vezi pe unde vor trece!... Afacerile televiziunilor europene, in scadere cu pana la 4% in S1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x