Antena Căutare

Contractul de executie a autostrazii Bucuresti-Ploiesti, reziliat

Contractul de executie a Autostrazii Bucuresti-Brasov, intre Bucuresti si Ploiesti, a fost reziliat. CNADNR: Antreprenorul nu a mai executat lucrari pe sectorul de drum in cauza de mai bine de 16 luni.



Consortiul este format din UMB Spedition, Pa&Co International, Euroconstruct Trading '98 si Com-Axa, firme ce apartin oamenilor de afaceri Dorinel Umbrarescu, Costel Casuneanu, respectiv Dan Besciu.

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu a declarat: "Este o notificare prealabila pentru rezilierea contractului pentru Moara Vlasiei - Ploiesti. Constructorul a parasit santierul si solicita majorarea pretului cu 47%".

De asemenea, Anca Boagiu a declarat ca in luna august vor fi selectati noi constructori.

Tronsonul Moara Vlasiei - Ploiesti are o lungime de 42,5 kilometri. Consortiul a castigat licitatia pentru construirea acestui segment in 2006.

Valoarea initiala a lucrarii a fost de 702,58 de milioane lei, fara TVA, valoare ce a crescut ulterior, in 2009, la 883,7 milioane de lei fara TVA.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

"Victorie" – Orange si Cosmote, retea la comun in Romania... Leul continua sa creasca in raport cu euro. Vezi cursul BNR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x