Antena Căutare

Contractul pentru primul tronson al autostrazii Nadlac-Arad a fost reziliat

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a reziliat contractul pentru construirea primului tronson al autostrazii Nadlac-Arad, incheiat cu o asociere din care face compania Romstrade, detinuta de omul de afaceri Nelu Iordache, motivul principal fiind intarzierea lucrarilor.

"Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta reziliera contractului «Proiectare si executie Autostrada Nadlac - Arad si drum de legatura, Lot 1, km 0+000 – km 22+218», semnat cu asocierea Romstrade - Monteadriano Engenharia e Construcao - Donrep Construct. Mentionam ca in data de 08.11.2012, CNADNR a transmis instiintarea de reziliere a contractului in conformitate cu prevederile sub-clauzei 15.2 din conditiile speciale ale contractului. Decizia de transmitere a Instiintarii de reziliere a fost luata ca urmare a neindeplinirii obligatiilor contractuale de catre antreprenor - in principal in ceea ce priveste progresul inregistrat in derularea lucrarilor - dar si referitor la alte deficiente constatate", se arata intr-un comunicat transmis de CNADNR si preluat de Mediafax.

Directorul general al CNADNR, Mircea Pop, a declarat in 9 noiembrie ca a fost notificat constructorul, iar rezilierea de facto a contractului va fi operata in termen de 15 zile. El a precizat ca motivul principal al rezilierii contractului este reprezentat de intarzierile in executie, proiectul fiind in prezent la stadiul de 20%, fata de 70%, cat ar fi fost indicat.

sursa: Income Magazine

foto: Intact Images

Economia Romaniei va "dudui" abia in 2016. Daca avem noroc!... S-a dat startul la cumparaturi: A inceput Black Friday...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x