Antena Căutare

Credite cu dobândă zero de la stat! Ce pot face românii cu banii obținuți

Aproape o mie de tineri români au cerut un credit cu dobândă zero, la nici o lună de la startul programului ,Investeşte în tine". Cei mai mulţi au solicitat bani pentru studii sau pentru renovarea casei. Mulţi însă nu ştiu că ar putea obţine un împrumut pentru operaţii şi proceduri medicale.

Aproape o mie de tineri români au cerut un credit cu dobândă zero, la nici o lună de la startul programului ,Investeşte în tine". Cei mai mulţi au solicitat bani pentru studii sau pentru renovarea casei.

Mulţi însă nu ştiu că ar putea obţine un împrumut pentru operaţii şi proceduri medicale. Programul "Investeşte în tine" le oferă totuşi românilor şi această posibilitate, spune chiar un director de bancă.

Teoretic, orice cheltuială care ar putea să-l ajute pe client să se dezvolte pe plan personal ar putea fi decontată.

Cei care pot accesa programul ,,Investeşte în tine" trebuie să fie cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 16 şi 55 de ani, să fie înscrişi într-o formă de învăţământ şi să prezinte cel puţin un codebitor, dacă solicitantul nu este angajat.

BNR Curs valutar 7 noiembrie. Cât se ieftinesc azi euro și dolarul... Studenții de la Politehnică, angajați pe bani mulți. Ce salariu primește un tânăr absolvent, chiar de la primul job...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x