Antena Căutare

Cristi Burci negociaza cu Vintu preluarea Realitatea TV

Sorin Ovidiu Vintu a primit noua oferte pentru Realitatea TV, informeaza paginademedia.ro. „Printre oferte a fost si cea de la Cristi Burci“, a declarat Vintu precizand ca este vorba doar de oferte, nu despre intentia sa de a vinde.

In cazul in care negocierile se finalizeaza, Cristi Burci va prealua in totalitate postul de televiziune de la Sorin Ovidiu Vintu.

Cristi Burci nu a comentat informația. Burci nu este la prima experienta de televiziune. El a infiintat, in anii 90, postul Amerom, devenit, ulterior, Prima TV.

Potrivit badpolitics.ro, controversatul om de afaceri Cristian Burci are legaturi cu SIE, fiind notorie prietenia sa cu fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea, cu ajutorul caruia a reusit prin intermediul Servtrans Invest SA sa obtina vagoanele si locomotivele CFR Marfa, in 2001, la pret de fier vechi.

Omul de afaceri Cristian Burci are datorii de peste doua milioane de euro prin Astra Vagoane Arad si Romvag Caracal. El acuza insa Finantele ca nu i-a rambursat circa 10 milioane de euro din TVA.

Topul Forbes si Capital Top 300 pun in dreptul lui Cristian Burci 300 de milioane de euro, ca evaluare a averii. Cu aceasta suma, este in primii 20 de milionari din Romania.

In prezent, business-urile lui Burci sunt reunite in International Railway System, adica Romvag, Astra Vagoane Arad si Meva Turnu Severin, potrivit badpolitics.ro.

Bancile vand sau inchiriaza locuintele preluate de la datornici... Guvernul introduce taxa de autostrada!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x