Antena Căutare

Criza continua sa afecteze Europa. Majorarile salariale trec neobservate din cauza inflatiei

Criza continua sa guverneze Europa. In ciuda unei usoare cresteri a salariilor in aproximativ toate firmele de pe continent, inflatia face ca si aceste majorari sa treaca proape neobservate.


Romania, unde s-a inregistrat o crestere salariala de 6,1% si un nivel al inflatiei de 6% anul trecut, ar putea prezenta o crestere reala a salariilor in 2011 de doar 0,1%. Totusi ea ar putea ocupa, in aceste conditii, locul al cincilea in topul statelor care au inregistrat cresteri in mediul privat.

Pe primul loc, cu o crestere salariala reala de aproximativ 2 procente, s-ar putea afla Grecia, unde salariile au crescut cu 4,7%. Grecii sunt urmati de unguri, britanici, estonieni.

In timp ce olandezii, croatii, slovacii si letonienii vor inregistra scaderi de aproximativ 2-3 procente ale salariului real, daca inflatia se va mentine la aceleasi cote.

Cea mai mare scadere, de peste 4%, ar urma insa sa o resimta irlandezi.

sursa:Antena3

Ungaria va primi un credit de un miliard de euro din partea Chinei... ANAF ar putea cere teatrelor contributii pentru angajatii platiti cu drepturi de autor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x