Căutare Live

Criza? eAcademie de 6 milioane de lei pentru functionarii publici!

Firma Sysware Systems Integration si asocierea Siveco Romania, Altfactor si Omnilogic au depus oferte pentru furnizarea catre Ministerul Comunicatiilor a unui sistem IT destinat cresterii performantei activitatilor functionarilor publici, contract estimat la 6,01 milioane de lei, cu TVA inclusa.

"Procedura aplicata este licitatie restransa accelerata. Estimam finalizarea procedurii de atribuire in termen de 60 de zile", se arata intr-un raspuns al MCSI la solicitarea Mediafax.

MCSI este la a treia incercare de atribuire a contractului.Prima procedura de licitatie a fost initiata la 16 aprilie, cand MCSI a publicat pe www.e-licitatie.ro anuntul de participare.

Deschiderea ofertelor era programata pentru 30 aprilie, dar autoritatea contractanta a anulat licitatia cu doua zile inainte de expirarea termenului, motivand decizia prin faptul ca "documentatia de atribuire necesita modificari majore de continut fara de care procedura de atribuire ar fi afectata".

Al doilea anunt de participare a fost publicat la 12 mai, iar termenul-limita de depunere a ofertelor a fost programat pentru 25 mai.

Licitatia a fost anulata la 6 iulie, potrivit datelor publicate pe site-ul www.e-licitatie.ro, in baza unei decizii a Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor.

Denumit "eAcademie pentru functionari publici", proiectul va fi finantat din fonduri structurale si urmareste cresterea performantei activitatilor specifice ale functionarilor publici, conditie esentiala pentru prestarea unui serviciu public la nivelul exigentelor europene in domeniu, care sa raspunda necesitatilor tuturor comunitatilor din Romania, se preciza in caietul de sarcini publicat pe www.e-licitatie.ro.

Tot articolul, in Jurnalul National

Datoria publica a Romaniei a scazut cu 1,5 miliarde de lei in iunie... Media: Antena1.ro si-a dublat numarul de vizitatori unici!...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri