Antena Căutare

Cum îşi propune un tânăr să facă bani în Dorobanţi dintr-o sală de jocuri ultramodernă

Mircea Pavel, cunoscut in lumea jucatorilor profesionisti de FIFA si sub numele de "Jepcar", a investit 20.000 de euro intr-o sala de jocuri in cartierul Dorobanti din Capitala.

Cum îşi propune un tânăr să facă bani în Dorobanţi dintr-o sală de jocuri ultramodernă
Rabona Games

Mircea Pavel, cunoscut in lumea jucatorilor profesionisti de FIFA si sub numele de “Jepcar”, a investit 20.000 de euro intr-o sala de jocuri in cartierul Dorobanti din Capitala.

Tanarul, in varsta de 29 de ani, a declarat pentru Wall-Street.ro ca isi doreste ca prin intermediul noului spatiu de recreere nu doar sa gazduiasca tineri pasionati de jocurile pe consola, ci sa ii si antreneze si sa ii pregateasca pentru a merge si catre competitiile de sport electronic.

Este un proiect la care visez de foarte mult timp, dar care abia acum s-a putut materializa. Suntem doi asociati in proiect, iar noutatea pe care o aducem este aceea ca pe langa gaming va exista si posibilitatea jucatorilor de a beneficia de cursuri gratuite cu campionii Romaniei la FIFA”, a declarat Mircea Pavel, care mai spune ca isi doreste ca prin acest proiect sa creeze o comunitate, un grup mai educat de jucatori ai acestei discipline a sportului electronic.

Citeşte AICI continuarea articolului!

Cine este Sherif Abdala, antreprenorul din spatele cafelelor de la Springtime si Mega Image... A lucrat cu Bill Gates: ce spune un top manager Microsoft despre universul IT, viitor si Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x