Cum îți poți înmulți banii și ce afaceri vor fi la modă în 2016

 

 Un an nou, afaceri noi. Dacă te numeri printre oamenii care își doresc să dețină propria afacere și să se îmbogățească, îndeplinirea unui astfel de vis ar putea fi mai aproape decât crezi.

Mulți români visează să câștige o mulțime de bani și să nu mai fie legați de un program de muncă sau să scape de autoritatea șefilor care le fac viața un iad, însă nu știu de unde să înceapă.

Faptul că unele persoane par născute pentru a deveni oameni de afaceri nu este întotdeauna de ajuns, ci le lipsește o idee bună, care poate fi pusă în practică în cel mai scurt timp.

Un mic capital și o idee bună

Pentru a porni o afacere, ai nevoie de două lucruri esențiale: o idee bună și un capital de pornire. Dacă știi că ai o idee genială, care nu poate da greș, și ai luat în calcul toți factorii care te-ar putea împiedica să te îmbogățești, fă rost cât mai repede de un capital de pornire. Trebuie să știi, însă, că piața creditelor este foarte ofertantă în acest moment și îți permite să accesezi credite cu aprobare online și să obții banii în mână chiar și în 24 de ore, după cum vedem la provident.ro.

Dacă ai, deja, un capital de pornire, iată câteva idei care au început să facă furori în lumea micilor afaceriști și care anunță trendurile de business din 2016:

1. Prăjituri și brioșe pentru evenimente speciale

Oamenii au fost întotdeauna înnebuniți după prăjituri, iar în ultimii ani par din ce în ce mai atrași de cele „făcute în casă”. Dacă știi să gătești și ai și un dram de spirit artistic care te determină să petreci în bucătărie câteva ore pentru a găti cele mai gustoase și prezentabile prăjituri, ai putea câștiga din asta o mulțime de bani. Poți pregăti astfel de prăjituri pentru ocazii speciale și le poți vinde online, printr-un mic magazin pe internet sau prin intermediul unei pagini de Facebook.

2. Un serviciu de deszăpezire

Iarna pare să-și fi intrat în drepturi, iar pe șoselele din România și mai ales din Capitală s-a instalat haosul. Cei mai mulți dintre bărbați își deszăpezesc singuri autoturismele și locuințele, însă multe dintre femeile care locuiesc singure ar putea fi tentate să apeleze la un astfel de serviciu care le va debloca mașina în cel mai scurt timp. Cumpără uneltele necesare și lansează-te în afacere! Promovează-te prin intermediul rețelelor de socializare și apoi numără-te printre persoanele care prosperă atunci când altele sunt demoralizate de venirea iernii.

3. Servicii de curățenie pentru micile companii

Multe companii și organizații mici au nevoie de persoane care să se ocupe de curățenie în afara programului normal de lucru. Dacă nu ai o problemă cu munca de noapte, ai putea înființa o mică firmă de curățenie care să presteze activitățile specifice în timpul nopții sau în weekend, atunci când la birouri nu se află nici un angajat.

4. Restaurare de obiecte vechi

Persoanele pasionate de antichități pot câștiga o mulțime de bani dacă își vor deschide un mic atelier de restaurare a obiectelor vechi. Astfel de obiecte pot fi restaurate la comandă sau există și posibilitatea cumpărării, restaurarii și vânzării lor la un preț mult mai mare decât cel de achiziție.

5. DJ specializat în anumite tipuri de evenimente

România pare să se fi umplut de DJ-i. Cu toate acestea, nu toți DJ-ii pot să mixeze, de exemplu, în timpul unei petreceri dedicate copiilor. Dacă ești pasionat de muzică, găsește o nișă care să ți se potrivească, cumpără echipamentul de care ai nevoie și pornește afacerea! Ai putea să-ți amortizezi investiția în doar câteva luni.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe