Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Cum poate un antreprenor să-și protejeze afacerea de el însuși și de inevitabil?

Din momentul în care un antreprenor porne te un business, se expune la nenumărate riscuri. Chiar înainte să aibă un prim angajat, o afacere este în pericol, de aceea este deosebit de important ca businessul să fie asigurat. Un proces sau un eveniment catastrofal sunt suficiente să distrug o mică afacere chiar înainte ca aceasta să aibă șansa să se ridice.

Din momentul în care un antreprenor porne te un business, se expune la nenumărate riscuri. Chiar înainte să aibă un prim angajat, o afacere este în pericol, de aceea este deosebit de important ca businessul să fie asigurat. Un proces sau un eveniment catastrofal sunt suficiente să distrug o mică afacere chiar înainte ca aceasta să aibă șansa să se ridice.

Din fericire, businessurile au acces la multe tipuri de asigurări care le pot înedepărta de aceste pericole. Am extras de pe site‐ul companiei de asigurări dedicate segmentului corporate, Certasig, top trei asigurări pe care orice afacere trebuie să le pun la punct încă de la fondare:

1. Asigurarea de răspundere profesională

Asigurarea de răspundere profesional este destinată persoanelor juridice și fizice autorizate pentru practicarea profesiei specifice, pentru prejudicii cauzate clienților/beneficiarilor serviciilor prestate din culpă, ca urmare a desfășurării activității profesionale asigurate. Erori, omisiuni, greșeli sau incapacitatea de a performa, acestea sunt elementele care pot pune capăt unui business care nu este asigurat.

2. Asigurarea de bunuri

Dacă un business deține un spațiu sau îl închiriaz, asigurarea proprietății este obligatorie. Acest tip de asigurare se adreseaz echipamentului, inventarului, mobilei în cazul unui incendiu, a unui trăsnet, a unei explozii sau chiar căderea aparatelor de zbor. Cu toate acestea, riscurile catastrofale precum inundațiile din viituri, alunecările de teren sau cutremurele nu sunt acoperite de o asigurare standard.

3. Asigurarea de accidente

Este modul prin care o companie serioas îți arată grija față de angajat. Este vorba de protecția oferită persoanelor ce pot suferi un accident în urma căruia poate rezulta invaliditate, deces, incapacitate temporar de lucru, vătămare și alte leziuni corporale, traum , infecție. Genul acesta de produs se adresează companiilor interesate de o asigurare de grup.

Acestea sunt doar câteva tipuri de asigurări, esențiale pentru orice tip de afacere. În funcție de specificul său, un business ar trebui să ia în considerare și alte produse ale unei firme de asigurări corporate.

● Sursa foto: Shutterstock.com, Copyright: wavebreakmedia

Recomandari