Antena Căutare

Cum să alegi o firmă de contabilitate?

În funcție de nivelul la care se află o afacere, de provocările și de nevoile pe care anticipează că le va avea, o societate comercială poate apela la serviciile unui contabil sau ale unei firme de contabilitate. Relația cu o firmă de contabilitate este un parteneriat pe termen lung și alegerea trebuie să fie inspirată și temeinică încă de la debut.

În funcție de nivelul la care se află o afacere, de provocările și de nevoile pe care anticipează că le va avea, o societate comercială poate apela la serviciile unui contabil sau ale unei firme de contabilitate. Relația cu o firmă de contabilitate este un parteneriat pe termen lung și alegerea trebuie să fie inspirată și temeinică încă de la debut. Cu cât serviciile sunt mai complexe și mai detaliate, cu atât legătura cu un adevărat expert contabil poate fi de mai mare ajutor pe viitor.

Real Cont-Audit este acea firma contabilitate care, prin cei 15 ani de activitate ne poate oferi o serie de recomandări utile în alegerea celui mai important partener de afaceri pe termen lung.

Realitățile social-economice și mediul financiar din România sunt mai instabile ca niciodată. Fără ajutorul unui expert contabil sau al unei firme de contabilitate specializate, care să preia documentele necesare și să managerieze cu pricepere relațiile cu reprezentanți fiscali ai statului, situația economică a unei companii poate avea de suferit.

Așadar, pentru a fi siguri că încăpem de la început pe mâinile celei mai bune firme de contabilitate trebuie să ținem seama de câteva recomandări:

  • oferă servicii financiare complete și complexe, evidență contabilă, calcule impozite, balanțe, bilanțuri, depunere documente și formulare online etc.
  • oferă reprezentare ANAF, ONRC, consultanță financiară și de management, audit financiar
  • dispune de un expert/ experți contabili autorizați, membri ai CECCAR
  • existența unui personal instrui, la curent cu normele și schimbările din domeniu
  • are experiență în realizarea serviciilor contabile pe care le prestează
  • are capacitatea de a asigura preluarea riscurilor ce țin de competența sa, conform răspunderii contractuale
  • dispune eventual de semnarea unei polițe de asigurare de răspundere profesională
  • poate oferi atât sfaturi și recomandări avizate, cât și consultanță de specialitate în legătură cu orice aspect financiar-contabil
  • beneficiază de recomandările și aprecierile unor clienți mulțumiți
  • vă poate ajuta, respectând legea, să aveți parte de plata cât mai eficientă a taxelor și impozitelor și să obțineți un profit cât mai mare
  • poate oferi servicii de recrutare și salarizare personal sau servicii juridice
  • prestează servicii de contabilitate la prețuri corecte și competitive.

Alegerea celui mai potrivit expert contabil sau a celei mai potrivite firme de contabilitate va oferi administratorului unei companii multe avantaje pe întreg parcursul desfășurării activității proprii. Printre acestea enumerăm:

  • mai mult timp pentru a vă ocupa de activități ce țin de specificul domeniului vostru de activitate
  • liniștea că toate documentele și înregistrările financiar-contabile vor fi depuse la timp
  • semnalarea din timp a lipsei unor documente sau a necesității completării sau schimbării lor
  • eliminarea riscului de a plăti penalizări și amenzi pentru nerespectarea termenelor și legilor
  • oferirea de sfaturi și consultanță de specialitate.

De ce să apelați la serviciile Real Cont Audit?

Real Cont Audit oferă servicii diversificate și complexe de contabilitate în București de mai bine de 15 ani. Ceea ce diferențiază firma de contabilitate este profesionalismul și abordarea personalizată a clienților, ceea ce a făcut ca de la an la an numărul clienților noi și a celor mulțumiți să fie din ce în ce mai mare.

Pe lângă abordarea diferențiată și auditarea permanentă a clienților, această firmă de contabilitate furnizează și servicii de salarizare personal și resurse umane.

Experiența și pregătirea specialiștilor în contabilitate și probleme fiscale conduce la întocmirea unor expertize ce permit să ofere partenerilor, societăți comerciale, posibilitatea de a plăti impozite cât mai avantajoase.

În funcție de specificul afacerii și de dimensiunea acesteia compania oferă cea mai bună consultanță fiscală fiecărui client. Gândirea proactivă și căutarea permanentă de soluții ajută la optimizarea activității clienților finali.

Real Cont Audit oferă și servicii financiar-contabile externalizate. Dacă departamentul vostru are o activitate aglomerată sau dacă compania nu are personal suficient de instruit pentru a face față provocărilor financiare actuale, această firmă de contabilitate vă poate oferi soluții diverse și poate fi o alternativă viabilă pentru o bună gestionare a problemelor fiscale ale societății voastre.

Serviciile de contabilitate și de expertiză contabilă se adresează în egală măsură societăților mici și mari. Chiar dacă impresia poate fi aceea că o firmă de contabilitate practică tarife prea mari, în final beneficiile pe termen lung pentru ambii parteneri sunt mult mai importante. Amenzile pentru nerespectarea unor termene sau legi pot fi mult mai mari decât a alege să plătești constant un tarif corect unei firme de contabilitate specializate.

Un expert în contabilitate, cu experiență vă poate ajuta întotdeauna în a găsi cele mai eficiente soluții pentru rentabilizarea plății impozitelor și taxelor și vă poate oferi și sugestii importante privind acel segment de activitate în care lucrurile se mișcă cel mai bine și are cele mai mari șanse de dezvoltare. Un expert contabil, așa cum este și această firmă de contabilitate vă poate ajuta să vă deduceți cât mai bine cheltuielile și să aveți un profit cât mai mare.

Motive și temeiurile pentru care alegem să recurgem mereu la experți contabili sau la firme de contabilitate specializate sunt numeroase și țin de fiecare caz în parte. Pentru mai multe informații și pentru detalii specifice, cel mai recomandat este să intrați pe site-ul Realcont.ro sau să contactați această firma de contabilitate.

BNR Curs valutar 28 ianuarie. Cât costă un euro... Atenţie! Urmează taxe noi pentru români. Avertismentul vine de la un ales din Parlament...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x