Antena Căutare

Cum să obții un venit în plus cu ajutorul electronicelor

Gama electronicelor este una variată, care conține produse din diferite categorii, dar cu o valoare financiară substanțială. Cu toții avem acasă telefoane, tablete, laptop-uri, ceasuri, pe care nu le mai purtăm și au rămas uitate într-un sertar. Iată cum poți obține un venit suplimentar cu ajutorul electronicelor, care încă funcționează perfect!

Gama electronicelor este una variată, care conține produse din diferite categorii, dar cu o valoare financiară substanțială. Cu toții avem acasă telefoane, tablete, laptop-uri, ceasuri, pe care nu le mai purtăm și au rămas uitate într-un sertar. Iată cum poți obține un venit suplimentar cu ajutorul electronicelor, care încă funcționează perfect!

Un amanet de electronice București poate fi soluția ideală pentru un venit suplimentar datorită faptului că primești banii pe loc, în urma unei evaluari transparente. Iată care sunt printre cele mai cautate electronice dintr-o casă de amanet:

Telefoanele: Datorită tehnologiei care se schimbă mult prea repede, întotdeauna vom avea acasă un telefon în stare bună de funcționare pe care nu îl mai folosim. Dacă ai nevoie de bani, atunci îți poți vinde telefonul către o casă de amanet. Sumele sunt diferite în funcție de starea telefonului, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional, dar și din punct de vedere al brand-ului. De exemplu, dacă ai un telefon iphone, cu siguranță vei obține o sumă de bani mai mare pe el datorită brandului.

Tablete. Pentru ca ai un telefon performant, tableta, cu siguranță, a rămas un bun pe care nu îl mai folosești. Pentru a te bucura de o sumă de bani în plus o poți vinde către o casă de amanet ori o poți lăsa doar pentru o perioadă de timp, dacă crezi că o vei mai folosi. Poți lăsa bunuri la amanet pentru o perioadă de 30 de zile, dar și cu posibilitatea de prelungire a timpului, de comun acord cu casa de amanet.

Cameră foto sau video. Dacă ești pasionat de fotografie și ai investit într-o cameră nouă, iar pe cea veche nu o mai folosești, atunci îți poți scoate investiția dacă o duci către o casă de amanet. Poți primi sume importante de bani, mai ales dacă este un brand cunoscut. Dacă tu nu le mai folosești, un alt pasionat de fotografie se poate bucura de ele la un preț mult mai avantajos față de cel din magazin.

Calculatoare sau monitoare. Laptopurile au înlocuit folosirea calculatoarelor, fiind mobile și oferindu-ți posibilitatea să le folosești oriunde, indiferent de spațiu, doar cu ajutorul conexiunii la internet. Calculatoarele sau chiar monitoarele pe care nu le mai folosești și se află într-o stare perfectă de funcționare se încadrează în gama electronicelor, care pot fi lăsate la o casă de amanet. Banii îi obții pe loc în baza unui contract făcut între tine și casa de amanet.

Televizor. Dacă ți-ai schimbat de curând televizorul și nu mai ai loc pentru cel vechi, atunci lasă-l la un amanet, care să îți ofere contravaloarea acestuia. Mai mult ca sigur nu îți prind rău niște bani în plus pe care îi poți obține pe loc.

Accesorii. Căști wireless, sistem bluethoot, jocuri video, ceasuri, genți de lux, dar și multe altele, pot fi lăsate într-o casă de amanet, dacă vrei să primești bani în schimb. Contractul se face pe loc, la fel cum primești și suma de bani stabilită împreună cu evaluatorul.

Ai un business? 3 lucruri de făcut ca să rămâi competitiv... Cum alegem cea mai bună centrală termică pentru apartament sau pentru casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x