Antena Căutare

Cum să-ți găsești un nou loc de muncă în 5 pași

Găsirea unui nou loc de muncă în București necesită organizare și răbdare, însă cu atitudinea potrivită poți găsi job-ul potrivit.Iată 5 pași care te vor ajuta să găsești job-ul ideal.

Găsirea unui nou loc de muncă în București, dar și peste hotare este un proces care necesită organizare și răbdare, însă cu atitudinea potrivită poți găsi job-ul potrivit pentru tine.

Așadar, iată care sunt cei 5 pași care te vor ajuta să găsești job-ul ideal.

1. Actualizează CV-ul - pentru a avea succes, trebuie să începi prin a stabili obiectivul, tipul de job pe care ți-l dorești, compania, salariul, locația, programul și așa mai departe.

2. Aplică la job-uri - aplică doar la job-urile care corespund obiectivelor și cerințelor tale, la cele pe care le consideri potrivite pentru tine.

Citește cu atenție cerințele și atribuțiile postului pentru care aplici. Verifică dacă te potrivești profilului de angajat pe care compania respectivă îl caută și nu uita să te informezi în legătură cu compania pentru care aplici. Află detalii despre locație, numărul angajaților, cifra de afaceri, etc.

Pentru a avea rezultate, sfatul nostru este să aplici online, pe platformele dedicate acestui domeniu. Pe JobZZ.ro găsești cele mai noi anunțuri cu locuri de muncă în București, România, dar și în străinătate.

3. Trimite CV-ul - personalizează puțin CV-ul pentru fiecare companie în parte. Subliniază atribuțiile cele mai relevante. Pune accentul pe acele caracteristici ale tale pe care angajatorul le caută la viitorul angajat.

4. Interviul - înainte de a merge la interviu, informează-te despre companie, despre obiectivele acesteia, află câte ceva și despre persoana cu care urmează să ai discuția.

Fii cât mai sigur/ă pe tine, dar fără să ajungi în punctul de aroganță. Evită discuțiile despre politică și religie, focusează-te doar pe discuțiile legate de job.

5. Follow-up - după ce ai finalizat etapa interviului, trebuie să aștepți să fii sunat, sau poți cere chiar tu un feedback legat de interviul la care ai participat. Așteaptă câteva zile și după aceea sună sau trimite un mail persoanei cu care ai dat interviu. O astfel de intervenție, din partea ta, poate dovedi angajatorului interesul și dorința ta de a lucra pentru ei.

Iar acum, dacă te-ai hotărât să faci o schimbare, intră pe JobZZ.ro și descoperă job-ul potrivit pentru tine, din cele peste 2.000 de anunțuri cu locuri de muncă în București, România, dar și din străinătate.

BNR: Masa monetară a crescut cu 7,7% în iunie, până la 390,478 miliarde lei... Cum alegem terenul pentru casă. 5 sfaturi utile pentru a economisi bani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x