Antena Căutare

Curs valutar 23 ianuarie. Euro a explodat din nou! Al treilea maxim istoric. Niciodată nu a mai fost așa!

Curs valutar. Banca Naționala a României a afișat cursul valutar pentru marți, 23 ianuarie. Euro a înregistrat un nou maxim istoric, dolarul a crescut, însă leul este în continuă depreciere.

Curs valutar. Banca Națională a României a afișat cursul valutar pentru marți, 23 ianuarie. Euro a înregistrat un nou maxim istoric, dolarul a crescut, însă leul este în continuă depreciere. Niciodată nu a mai fost așa!

Curs valutar, 23 ianuarie. Euro a explodat astăzi, ajungând la valoarea de 4.6679 lei, înregistrând o creștere de 0.05 %, față de luni, 22 ianuarie.

De asemenea, dolarul american a continuat trendul ascendent și a atins valoarea de 3.8116 lei, pe 23 ianuarie, înregistrând o creștere cu 0.15 %. Francul elvețian a mai scăzut puțin - 3,9611 lei.

Cotația record atinsă de euro în raport cu leul vine pe fondul unei aprecieri puternice a monedei europene pe piețele internaționale, unde a atins cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani, în fața dolarului.

Analiștii susțin că instabilitatea guvernamentală pe care o traversează România în prezent este una dintre cauzele acestor fluctuații financiare majore.

Criza din Guvern zdrobeşte din nou leul. Euro a depăşit 4 lei şi 66 de bani! Cum ne afectează pe noi, românii?... Carburanți tot mai scumpi în România! Benzina și motorina trec de pragul de șase lei pe litru!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x