Antena Căutare

Daca se respecta termenii din contracte vom avea 500 de km de autostrada, la finele lui 2012

Daca firmele constructoare vor respecta termenii din contracte, pana la sfarsitul acestui an am putea avea peste 500 de kilometri de autostrada in Romania. Pe hartie, pana in decembrie, aproape 160 de kilometri de autostrada se vor adauga la cei 390 de kilometri existenti.

In prezent, sunt aproape gata 55 din cei 62 de km ai Autostrazii Bucuresti-Ploiesti si cei 12 km din A1 pe sectorul care ocoleste Aradul. Avansate sunt lucrarile si pe A2, pe cei 16 km dintre Medgidia si Murfatlar, dar si pe A4 sau centura Constantei, intre Valu lui Traian si Ovidiu, tronson care are 11 kilometri.


Cele doua sectoare trebuie sa fie gata pana la inceputul sezonului estival. Tot atunci ar trebui sa fie deschis, pe o singura cale, tronsonul Cernavoda-Medgidia din A2, care are 20 km, urmand ca acesta sa fie gata total pana la sfarsitul anului.

In august 2012 ar trebui inaugurat sectorul Orastie-Simeria de pe A1, lung de 18 km, iar in octombrie cei sapte kilometri de pe A3, intre Bucuresti si centura Bucuresti.

Nu in ultimul rand, Ministerul Transporturilor a alocat Bechtel fonduri pentru finalizarea a 18 km pe A3 pe sectorul Suplacu de Barcau-Bors.

Calendarul fiscal 2012: Vezi pana cand se pot plati taxele si impozitele fara penalitati!... Vezi cati bani au in banci Basescu, Boc, Morar, Blejnar, Isarescu si alti bugetari de lux...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x