Antena Căutare

Dacia Duster a sosit in Romania!

In aceasta dimineata, la World Trade Center, a avut loc lansarea oficiala in Romania a primului SUV din istoria constructorului autohton Dacia, Duster.

>> 13.500 de euro (TVA inclus) costa cel mai ieftin Duster "4x4" cu aer conditionat

>> 17.250 de euro (TVA inclus) trebuie sa scoateti din buzunar pentru un Duster full-option: piele, sistem antipatinaj (ASR), 4 airbag-uri, geamuri electrice fata/spate

Printre invitatii de onoare la eveniment s-au numarat selectionerul nationalei Romaniei, Razvan Lucescu, si fostii internationali Daniel Prodan, Emil Sandoi si Bogdan Stelea.


De asemenea, la lansare a fost prezent si cvadruplul campion mondial de Formula 1, Alain Prost, care a concurat cu un Duster special in Trophee Andros, cel mai spectaculos "campionat" pe piste acoperite cu zapada si gheata .

Pretul de pornire pentru Dacia Duster este de 10.500 de euro, TVA inclus. La acesti bani insa, Duster-ul nu dispune de aer conditionat iar "optiunea" nu se poate monta nici macat contracost.

Primele Duster-uri vor ajunge pe strada dupa data de 15 aprilie.

Combinatia castigatoare
La realizarea lui Duster, cei de la Dacia au mers pe reteta-castigatoare a Logan-ului (simplitate, fiabilitate si spatiu la pret mic), la care au adaugat o serie de ingrediente tipice unui SUV: garda la sol mare, pozitie inalta la volan si tractiune integrala.

Rezultatul, o masina spatioasa, cu un portbagaj de 475 de litri, ce poate inghi]i fara probleme sacii de sport, o placa
de snowboard sau bagajele unei familii, si care poate face fata cu brio iesirilor in aer liber, drumurilor grele, sau mersului, de pilda, iarna, la antrenamente.

Concret, Duster-ul este un model de nisa, pozitionat intre doua clase. Masina ofera spatiu de SUV compact, gen Hyundai Tucson sau KIA Sportage, la pret mai mic decat cel al unui de crossover de oras, cum este Suzuki SX4.

Video de la lansarea Daciei Duster cu Alain Prost la volan:

Text: Razvan Scaesteanu

Foto: Gabriela Arsenie

Moneda Euro, la cel mai redus nivel din luna ianuarie 2009... Creditul in valuta ar putea fi interzis in Europa Centrala si de Est...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x