Antena Căutare

Dacia Duster vine in Romania pe 18 martie

Primul SUV din istoria constructorului autohton Dacia va fi lansat oficial in Romania pe 18 martie, in prezenta fostului pilot de Formula 1 Alain Prost. Prost este vectorul de imagine al lui Duster, el pilotand versiunea de competitie in Trophee Andros, cea mai solicitanta intrecere pe gheata din Europa, si obtinand locul doi.

Oficialii Automobile Dacia au precizat ca noul model va fi livrat in showroom-urile dealerilor din Romania din data de 15 aprilie.

Inscrierile pentru Duster au inceput din 2 martie, data la care a avut loc si prezentarea mondiala a masinii, la Geneva. Primul client care va beneficia de SUV-ul Duster va fi presedintele Romaniei, Traian Basescu, care va intra in posesia automobilului la inceputul lunii aprilie.

Dacia Duster va putea fi achizitionat in Romania la preturi cuprinse intre 10.500 de euro si 15.600 de euro, cu TVA inclus, in functie de versiune si dotari. Cu toate optiunile posibile insa, masina va sari de 17.000 de euro, cu TVA inclus.

Cea mai ieftina varianta de Duster 4x2 si fara aer conditionat costa 10.500 de euro, in timp ce versiunea 4x4 poate fi achizitionata de la 12.300 de euro, tot fara aer.

Apple si Google sunt cele mai admirate companii din lume... Reuters a cerut falimentul Realitatea Media si NewsIn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x