Antena Căutare

De ce să vă faceți cont pe BIGG.ro?

Aveți o afacere și vreți să o faceți cunoscută? Atunci trebuie să vă faceți cont pe Bigg.ro. De ce? Fiindcă această platformă oferă câteva avantaje despre care veți afla în cele ce urmează.

Aveți o afacere și vreți să o faceți cunoscută? Atunci trebuie să vă faceți cont pe Bigg.ro. De ce? Fiindcă această platformă oferă câteva avantaje despre care veți afla în cele ce urmează.

Platforma BIGG, de tip B2B (Business to Business), nu este doar un simplu catalog de furnizori, ci unul care cuprinde unele dintre cele mai importante firme de producţie, distribuţie şi import. BIGG reprezintă unul dintre cei mai importanţi mediatori de produse şi servicii de pe piaţa E-commerce de renume din Romȃnia.

Platforma BIGG oferă:

- Canal de distribuţie şi promovare a produselor, care permite achiziționarea de noi clienți până atunci inaccesibili, fie din punct de vedere geografic, fie din punct de vedere al comportamentului de consum;

- Compararea instantanee cu produsele concurenţei, care dă posibilitatea potențialilor clienți să compare rapid produsele cu cele ale concurenței.

- Lansarea de noi produse, care contribuie la promovarea produselor companiilor mici sau mijlocii;

- Vizibilitate şi credibilitate. Prin intermediul pachetele BIGG, BIGGER si BIGGEST, platforma oferă companiei dvs. vizibilitate maximă și credibilitate;

- Pachete opţionale.

Totodată această platformă conectează la cel mai înalt nivel și într-un mod strategic, mari producători, importatori locali, naţionali sau regionali, marketplaceri, retaileri.

Acesta constituie principalul mecanism de e-commerce B2B, ce contribuie la colaborarea şi întreţinerea relaţiilor de afaceri dintre companii. BIGG joacă un rol important în stabilirea legăturii trainice şi eficiente dintre ele și facilitează descoperirea celor mai bune oferte şi oportunităţi.

Pe BIGG.ro aveți parte de garanția seriozității

Dacă în comerțul online clasic, clientul final, persoana fizică mai are îndoieli cu privire la seriozitatea vânzătorului, calității produselor, serviciilor etc., pe BIGG toate dubiile dispar. Acest lucru se datorează stabilității pe care se bazează comerțul între companii. Acesta se bazează pe cunoaştere, încredere şi contracte.

Din momentul în care se stabilesc relațiile de business, are loc integrarea și dezvoltarea pentru creșterea vȃnzărilor.

Pe BIGG.ro aveți control absolut asupra afacerii

Odată ce veți analiza informațiile adunate de platformă privind clienții și produsele vȃndute sau cumpărate, veți putea face foarte rapid cross-selling şi up-selling acestora. Veți putea promova rapid produse noi și oferte către clienții dvs.

Accesul pe BIGG.ro este ușor, sigur și avantajos

Ca și clienți veți putea intra în platformă doar pe bază de utilizator și parolă, create de administratorul platformei. Ținând cont de tipul de clienți, de volumul lor de vânzări, de amplasarea geografică sau de nișa din piață, există posibilitatea de a se seta diferite prețuri și acces diferit la portofoliul de produse.

De asemenea, platforma BIGG oferă clienților săi și alte avantaje, precum oportunitatea de a comanda rapid, de a face comenzi repetitive sau pe bază de import etc.

Platforma BIGG conectează agenții cu clienții

Este binecunoscut rolul agenților de vânzări chiar și într-un sistem informatic automatizat. În mediul offline. agenții își vizitează des clienții, însă în platforma BIGG fiecare agent are atribuiți anumiți clienți cu scopul de a ține legătura cu aceștia și a putea procesa comenzile acestora.

Platforma BIGG se bazează pe o echipă extrem de valoroasă de experți în e-commerce, astfel că odată lansată a fost gȃndit şi dezvoltat modulul special de funcţionare în cel mai dezvoltat sistem B2B.

Economia se bazează pe vânzare, însă vânzarea nu poate fi eficientă decât în cadrul unui sistem integrat şi automatizat, în perfectă concordanță cu timpul şi gradul de interes actual. Acest sistem contribuie la reducerea la maximum a costurilor operaţionale şi a timpului de procesare.

Spre deosebire de alte platforme dificil de utilizat și ineficiente, platforma BIGG.ro oferă avantaje care vă ajută să vă promovați în mod eficient afacerea

Duane Gran, manager de dezvoltare software, afirmă că "Sistemele B2B sunt adesea comercializate și vândute pe baza capacității lor de a gestiona date, nu pentru a încânta pe cel care le folosește". Nu este surprinzător faptul că aplicațiile B2B sunt renumite pentru interfețele lor confuze, prezentȃnd curbe abrupte de învățare și aplicare.

Dacă sunteți importatori, distribuitori şi producători puteți utiliza tehnologia pusă la dispoziţie de platforma BIGG pentru a vă crește veniturile dând vânzătorilor acces la produse și stocuri în timp real, dar și la cele mai bune prețuri.

Aplicațiile de tip B2B ale platformei BIGG vă permit să aveți parte cu ușurință de niște rezultate foarte interesante. Sunt rezultate ce pot anticipa creșterea productivității.

Transparența informațiilor, accesul la produse și stocuri în timp real, viteza întregului flux de comenzi sunt alte avantaje importante oferite de platforma BIGG.

Așadar, dacă aveți deja un site de prezentare a firmei, aveți nevoie de platforma BIGG.ro pentru a vă promova afacerea.

Cum promovează BIGG.ro o afacere?

Ia site-ul dvs. care are doar câțiva utilizatori și îi crește traficul de vizitatori în mod instantaneu. Cu cât sunt mai mulți vizitatori, cu atât există mai mulți potențiali clienți și în cele din urmă mai mulți clienți plătitori.

Pe Bigg.ro se înscriu toate acele companii care doresc să achiziționeze și să vândă produse dintre cele mai diverse. Din momentul în care vă veți înscrie firma pe BIGG, vă veți putea mândri cu faptul că ea va apărea în cea mai mare comunitate de afaceri online din România

Astfel veți putea atrage atenția potențialilor clienți, iar afacerea dvs. va înflori în scurt timp. Prin urmare, faceți-vă cont pe BIGG.RO, fiindcă veți avea doar de câștigat.

Veste URIAȘĂ pentru tinerii care AU ÎMPLINIT 15 ANI! Pot câștiga MII DE LEI pe lună!... Veste cumplită pentru românii care stau în chirii sau au credite! Euro urcă spre pragul de 4,67 lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x