Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

De'Longhi achiziţionează o nouă fabrică în România şi angajează 500 de persoane

Grupul De'Longhi anunţă achiziţia unui nou centru de producţie în România, în localitatea Mădăras, judeţul Bihor, unde intenţionează să angajeze 500 de persoane.

Platforma industrială are 25.000 mp, iar o parte dintre echipamentele existente vor fi folosite în viitoarea activitate de producţie.

”Tranzacţia este menită să sprijine creşterea organică urmărită de grup pentru principalele pieţe, în concordanţă cu strategia de reducere a timpului de producţie şi livrare a produselor companiei, menţinând acelaşi nivel ridicat de calitate şi control al producţiei”, se arată în comunicat.

În această nouă locaţie, compania va angaja peste 500 de persoane şi, având la bază experienţa de la Cluj, va consolida prezenţa grupului în regiune.

Cu o cifră de afaceri de peste 2 miliarde de euro, Grupul De’Longhi este activ în proiectarea, fabricarea şi distribuţia aparatelor de preparare a cafelei, a aparatelor de gătit, a aparatelor de aer condiţionat şi radiatoarelor, precum şi a aparatelor de îngrijire a domiciliului.

Sursa : news.ro

Recomandari