Antena Căutare

Avertisment apocaliptic. Peste 100.000 de locuri de muncă urmează să dispară din luna mai!

Peste 175.000 de locuri de muncă ar putea să dispară din principalele districte comerciale din Marea Britanie în acest an, pe măsură ce retailerii online îşi consolidează poziţia pe piaţă.

Peste 175.000 de locuri de muncă ar putea să dispară din principalele districte comerciale din Marea Britanie în acest an, pe măsură ce retailerii online îşi consolidează poziţia pe piaţă.

În jur de 23.400 de magazine sunt în pericol să fie închise deoarece clienţii evită magazinele din centrul oraşelor în favoarea cumpărăturilor online.

Aceasta marchează şi o creştere semnificativă faţă de anul trecut, când o serie de retaileri, printre care Toys R Us, Poundworld şi Maplin au închis 20.000 de magazine, fapt care a dus la pierderea a 150.000 de locuri de muncă, scrie businessmagazin.ro.

Mai mulţi proprietari de magazine fizice au cerut autorităţilor să introducă o serie de reguli care să "taie" din avantajul unor giganţi online, aşa cum e Amazon. Potrivit unui sondaj de opinie realizat în rândul patronilor din Marea Britanie, două treimi sunt de părere că Amazon a schimbat complet cursul retailului modern.

Nume mari precum Marks&Spencer, Debenhams sau House of Fraser se află pe lista celor care vor închide magazine, într-o ultimă încercare de a reduce costurile şi a readuce businessul pe linia de plutire.

Anunțul care ne dă fiori: Vine criza! România e printre principalele țări vizate... Este oficial! Ajutor de la stat pentru 30.000 români! Înscrierile se fac începând cu date de 25 ianuarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x