Antena Căutare

Dezghet pe piata imobiliara? Decebal Tower, vandut cu 2,9 milioane euro

Compania cu capital romanesc Euro Market Services a vandut la inceputul acestei luni ansamblul rezidential de lux Decebal Tower, pe care il dezvolta in apropiere de Piata Alba Iulia din Bucuresti, pentru suma de 2,9 mil. euro. Tranzactia marcheaza prima investitie majora din acest an in segmentul rezidential, de care se feresc majoritatea investitorilor.

Proiectul, ce se construieste pe un teren de 1.629 mp, are o suprafata totala construita de 9.664 mp, inclusiv parcarile subterane. Imobilul ce numara zece etaje are in componenta 20 de apartamente de lux de doua, trei si patru camere si un penthouse la etajul zece. Unitatile au suprafete cuprinse intre 110 si 344 mp. Mai mult, la parter si primele doua etaje, cladirea avea o suprafata de 1.543 mp pentru birouri.
Subsolul structurat pe doua nivele are 64 de locuri de parcare.

Lucrarile la proiect au demarat in 15 mai 2008, iar termenul de finalizare al intregului imobil este finele lunii martie 2010. "Nu va pot da detalii legate de cumparator, pentru ca sunt lovit de un contract de confidentialitate", a spus pentru capital.ro Mihai Drula, directorul general al firmei de servicii financiare Mid Consulting, care s-a axat pe incheierea contractului de vanzare-cumparare.

Conform hotararii luate de Adunarea Generala a Actionarilor societatii Euro Market Services, pretul de vanzare al Decebal Tower e de 2,9 mil. euro, din care 953.000 euro constituie valoarea terenului, iar 1,95 milioane de euro este contravaloarea constructiei in curs de executie. Diferenta de 300.000 de euro urmeaza a fi platita de cumparator pe o perioada de la unu pana la trei ani.

Adio taxa de pod Giurgiu-Ruse?... WSJ: Soros, creierul atacurilor impotriva monedei europene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x