Antena Căutare

Dinu Patriciu: Cei care investesc acum in Romania sunt mari aventurieri

Din cauza instabilitatii economice si a legislatiei de neinteles, cei care investesc in aceasta perioada in Romania sunt niste mari aventurieri, a declarat Dinu Patriciu.

Omul de afaceri a explicat, in cadrul unui seminar, ca, daca in urma cu un an spunea ca nu stie sa masoare averea nimanui, volatilitatea care caracterizeaza mediul de afaceri in aceasta perioada schimba zilnic clasamentul celor mai bogati romani.

El a adaugat ca prognoza de crestere pentru Romania de 1,5% in acest an nu inseamna mare lucru, pentru ca "maine" economia poate scadea cu 7% sau 10%.

In ceea ce priveste birocratia din Romania, Patriciu a afirmat ca Bulgaria are avantajul ca are un minister de finante, in timp ce Romania are "un departament de contabilitate".

"Contabilii nu stiu sa faca afaceri. Cine sa faca, acelasi om care de 20 de ani face bugetul tarii cu creionul si guma?", a mai spus Dinu Patriciu.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Ministerul Transporturilor vrea sa absoarba toate fondurile UE pentru caile ferate: 2,3 miliarde de euro... Euro, tot mai scump. Leul s-a depreciat marti, cursul BNR urcand la 4,3529 lei/euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x