Dinu Patriciu: Cei care investesc acum in Romania sunt mari aventurieri

Din cauza instabilitatii economice si a legislatiei de neinteles, cei care investesc in aceasta perioada in Romania sunt niste mari aventurieri, a declarat Dinu Patriciu.

Omul de afaceri a explicat, in cadrul unui seminar, ca, daca in urma cu un an spunea ca nu stie sa masoare averea nimanui, volatilitatea care caracterizeaza mediul de afaceri in aceasta perioada schimba zilnic clasamentul celor mai bogati romani.

El a adaugat ca prognoza de crestere pentru Romania de 1,5% in acest an nu inseamna mare lucru, pentru ca "maine" economia poate scadea cu 7% sau 10%.

In ceea ce priveste birocratia din Romania, Patriciu a afirmat ca Bulgaria are avantajul ca are un minister de finante, in timp ce Romania are "un departament de contabilitate".

"Contabilii nu stiu sa faca afaceri. Cine sa faca, acelasi om care de 20 de ani face bugetul tarii cu creionul si guma?", a mai spus Dinu Patriciu.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri