Antena Căutare

Jaf de zile mari într-o bancă din România! Doi angajați au furat 2 milioane de lei cash! Cum au reușit să-i "strecoare" în buzunare

Caz incredibil la o bancă BRD din Iași. Doi angajați sunt acuzați că au sustras nu mai puțin de două milioane de lei cash din tezaurul băncii. 

Jaf mai ceva ca în filme în Iași! Doi angajați ai unei bănci importante din țară au furat 425.000 de euro cash! Cum au reușit infractorii să scoată această sumă colosală din insituție

Caz incredibil la o bancă BRD din Iași. Doi angajați sunt acuzați că au sustras nu mai puțin de două milioane de lei cash din tezaurul băncii.

Delapidarea s-ar fi realizat fizic, angajații reușind să iasă din unitate cu banii cash, păcălindu-și șefii dar și paznicii băncii.

Pentru a nu fi prinși, suspecții ar fi modificat etichetele de pe sacii cu bani, de asemenea au manipulat sistemul informatic al băncii pentru a-și acoperi urmele.

Au fost prinși într-un final, iar reprezentanții băncii ar fi vrut să alimenteze mai multe bancomate cu bani și așa și-au dat seama.

Potrivit adevarul.ro, jaful a fost sistematic și s-a întins pe o durată de 3 ani, în perioada 2014 – 2017, perioadă în care din gestiunea băncii au dispărut aproximativ 2 milioane de lei.

Denunțul s-a făcut chiar de BRD, după ce angajații au realizat dispariția lor, în momentul în care s-a dorit alimentarea mai multor bancomate.

Săptămâna trecută, Serviciul de Investigaţii Criminale a citat la audieri doi angajaţi ai BRD, ambii fiind reţinuţi pentru 24 de ore. Benonie Bucurel (foto) şi Narcis Eduard Lontcovschi au fost plasaţi ulterior sub control judiciar, urmare a unei decizii luate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi. Timp de 60 de zile, suspecţii nu au voie să mai desfăşoare activităţi de gestionare a banilor.

„Au ascuns lipsa acestei sume de bani prin înlocuirea etichetelor ori­ginale ale sacilor cu bani cu alte etichete ce indicau o valoare mai mare“, au explicat surse judiciare. Aceleaşi surse au precizat că, în iulie 2017, Benonie Bucurel ar fi încărcat fictiv soldul sucursalei BRD Iaşi, fraudând sistemul informatic al băncii.

Credit foto: adevarul.ro

BNR Curs valutar 4 martie. O nouă creștere pentru dolarul american. Cât costă azi... Declarația Unică ANAF 2019. Cum te înregistrezi în SPV, Spațiu Privat Virtual ANAF...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x