Antena Căutare

Dosarul BIR: Dinel Staicu, condamnat la sapte ani de inchisoare

Dinel Staicu, fostul presedinte al SIF Oltenia, a fost condamnat la sapte ani de inchisoare cu executare, pentru prejudicierea defunctei Banci nternationale a Religiilor. Sentinta a fost data de Curtea de Apel Bucuresti.

Instanta Curtii de Apel Bucuresti a redus tot cu cinci ani, de la 12 la sapte ani de inchisoare cu executare, si pedepasa primita la Tribunalul Bucuresti de fostul presedinte al Bancii Internationale a Religiilor (BIR) Ion Popescu, in dosarul in care este acuzat de o frauda de cinci milioane de euro.

In dosarul fraudarii BIR, Tribunalul Bucuresti i-a condamnat, in 16 decembrie 2010, pe Dinel Staicu si Ion Popescu la 12 ani de inchisoare cu executare.

Fostul director al SIF Oltenia si fostul patron al clubului Universitatea Craiova, Dinel Staicu, a fost trimis in judecata in 9 noiembrie 2006, de catre procurorii anticoruptie, alaturi de el fiind inculpati Ion Popescu, fostul presedinte al Bancii Internationale a Religiilor, Radian Raceala, fost director al Directiei de creditare din BIR, si Viorica Dutu, fost sef serviciu creditare la BIR, pentru o frauda de peste cinci milioane de euro.

INTERVIU - Steven van Groningen: As paria, probabil, doar 1 cent pe adoptarea euro din 2015... Surse: Comisionul de succes al consortiului cu cel mai bun punctaj in vanzarea pachetului Petrom s-ar situa in jurul a 0...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x