Căutare Live

Doua firme fantoma care importau fructe au pagubit statul cu 100 de milioane de euro

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti au perchezitionat sapte locatii din angrourile din Afumati, Stefanesti si Voluntari, dar si sediile unor firme fantoma care importau banane si citrice, relateaza Antena 3.

Firmele care au intrat in vizorul autoritatilor au pagubit statul roman cu aproximativ 100 de milioane de euro si apartin mai multor cetateni turci.

Acestia s-au constituit intr-un grup infractional organizat in scopul comiterii de infractiuni pe linia evaziunii fiscale si contrabandei cu fructe si alte produse alimentare.

Societatile importatoare nu figureaza cu conturi bancare si nici cu plati efectuate la bugetul statului. Pe numele unei singure firme fantoma s-au operat aproximativ 2.000 de importuri intr-un interval de patru luni. Printre acestea se numara patru vapoare cu banane din America de Sud si citrice.

Foto: hepta.ro

Sute de intreprinzatori greci isi muta afacerile in Bulgaria din cauza crizei... Traian Basescu, catre Petrom: Din 2014, redeventa nu va fi mai mica ca in statele arabe...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri