Antena Căutare

Doua firme fantoma care importau fructe au pagubit statul cu 100 de milioane de euro

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti au perchezitionat sapte locatii din angrourile din Afumati, Stefanesti si Voluntari, dar si sediile unor firme fantoma care importau banane si citrice, relateaza Antena 3.

Firmele care au intrat in vizorul autoritatilor au pagubit statul roman cu aproximativ 100 de milioane de euro si apartin mai multor cetateni turci.

Acestia s-au constituit intr-un grup infractional organizat in scopul comiterii de infractiuni pe linia evaziunii fiscale si contrabandei cu fructe si alte produse alimentare.

Societatile importatoare nu figureaza cu conturi bancare si nici cu plati efectuate la bugetul statului. Pe numele unei singure firme fantoma s-au operat aproximativ 2.000 de importuri intr-un interval de patru luni. Printre acestea se numara patru vapoare cu banane din America de Sud si citrice.

Foto: hepta.ro

Leul castiga incet teren in fata euro... Richard Quest, analist economic CNN despre economia Romaniei: Trebuie sa va intrebati cum platiti datoria externa!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x