Antena Căutare

Economia României: Investiți bani în țara noastră. Apelul disperat al ministrului Agriculturii: "Cumpărați produse românești"

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, trage uns emnal de alarmă în ceea ce privește situația economică și agricolă a României. ACesta subliniază faptul că mulți fermieri din România se plâng că produsele românești nu se vând și au stocuri de carne, lactate, legume sau ouă.

Economia României: Investiți bani în țara noastră. Apelul disperat al ministrului Agriculturii: "Cumpărați produse românești"
Economia României: Investiți bani în țara noastră. "Cumpărați produse românești"

Soluție pentru resuscitarea economiei românești

„Fiecare dintre noi, care suntem cu adevărat îngrijorați și care vrem să facem cu adevărat ceva, trebuie să mergem să căutăm doar produse românești. Dacă nu găsim în magazinul X, mergem în magazinul Y, până găsim produse românești.

Iar acasă, la copii, și la școală să le spunem să cumpere și să consume doar produse românești. Eu vă asigur că în câteva luni, toate magazinele vor căuta să aibă pe rafturi produse românești”, a spus ministrul la Digi24.

Este posibil să se deschidă mall-urile din 15 mai? Raed Arafat, declarații despre măsurile luate: "Mai avem două săptămâni în care trebuie să respectăm"

O parte din bani se vor întoarce tot spre români.

Un vaccin anti-coronavirus, efect uluitor! Ce s-a întâmplat cu maimuțele pe care a fost testat. „Am ales specia cea mai apropiată de om”

„Dacă cumpărăm un produs românesc, din 5 lei, cel puțin un leu sau 2 se vor întoarce spre noi, fie la pensiile și salariile plătite în România, fie în sistemul de sănătate, fie în sistemul de educație. Practic, soluția este la noi și este foarte simplă. Haideți să avem curajul să facem lucrul acesta și eu vă asigur că în câteva luni, niciun fermier nu o să mai aibă marfă pe stoc”, a mai spus Oros.

Vremea 29 aprilie 2020. Veste bună, vin ploile! Temperaturile vor fi ridicate, iar maximele depășesc 24 de grade Celsius

Leul s-a depreciat marţi la 4,8436 unităţi pentru un euro... Sondaj Fed: Economia SUA va avea nevoie de doi ani şi de alte mii de miliarde de dolari pentru a-şi reveni din criza cor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x