Antena Căutare

Elena Udrea cumpara smartphone-uri pentru angajatii MT pe bani europeni

Bani europeni pentru telefoane mobile. Este noua achizitie a ministerului condus de Elena Udrea. 50.000 de euro se platesc pentru 190 de smartphone-uri. Norocosii sunt angajatii Autoritatii de Management pentru Programul Operational Regional.

Angajatii Autoritatii de Management pentru Programul Operational Regional vor primi smartphone de serviciu de ultima generatie. Sefii, mobile de top, de aproape trei mii de lei bucata. Angajatii, ceva mai ieftine, de numai 500 de lei bucata. In total, 162 de mobile.

Asigurarea performantei in procesul de atragere a fondurilor europene presupune si asigurarea unor dotari si mijloace tehnice adecvate pentru personalul care gestioneaza programele operationale europene", explica oficialii Ministerului Dezvoltarii.

Ministerul Dezvoltarii sustine ca telefoanele sunt destinate numai sefilor.

Personalul de conducere implicat in derularea POR va beneficia de aparate de tip smartphone. Este vorba de angajatii care efectueaza in mod frecvent deplasari in interes de serviciu, iar pe durata acestora este esential sa aiba acces la informatiile necesare in procesul decizional si la mijloace de comunicare eficiente.

Telefoanele mobile au fost achizitionate prin licitatie, iar pretul total e mai mic decat cel estimat initial, de 50.000 de euro. Pentru minister e o licitatie ca oricare alta.

Chiar daca a dat atat de multe date tehnice in caietul de sarcini incat cei care se ocupa de verificarea achizitiilor publice isi pun intrebarea daca nu a fost vizat un anumit vanzator. Era nevoie numai de pret, spun surse ANRMAP. Ministerul precizeaza ca totul este legal.

Sursa: Antena3

Foto: Jurnalul

Petrom se refinanteaza cu un credit – record pentru Romania, de aproape 1 mld. €... VIDEO! Mostenirea lui Steve Jobs, taxata cu 867 de milioane de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x