Antena Căutare

Emil Boc: "In 2011, Romania a ajuns la o crestere PIB de circa 2% si a respectat tinta de deficit"

Romania a reusit sa indeplineasca fara probleme indicatorii propusi de crestere economica si deficit bugetar pentru anul precendent, a anuntat premierul Emil Boc, in prima sedinta de Guvern din 2012.


Alte obiective mentionate de premier, pentru anul 2012, au fost continuarea reformei fiscale, a procesului de restructurare a companiilor de stat si a sistemului de sanatate, aplicarea Legii Educatiei, a Codului Muncii si a Legii dialogului social, precum si combaterea evaziunii fiscale, in special, pe componenta accizelor.

"Vreau ca ANAF si Ministerul Finantelor sa stie ca vom fi cu ochii pe ei si pe tot ce inseamna evaziune fiscala", a declarat Boc.

Premierul Emil Boc a tinut sa le multumeasca colegilor sai de Cabinet pentru activitatea din 2011.

"Apreciez efortul pe care l-ati facut pentru indeplinirea tinetelor macro-economice pentru 2011. Faptul ca am reusit sa ramanem in deficitul bugetar de 4,4 si sa avem o crestere de peste 1,5 %, cat ne-am propus, este o dovada de seriozitate si credibilitate a Guvernului, in contextul european nu tocmai optimist" a incheiat Emil Boc.

sursa: Antena3

Scott Thompson, fost presedinte al PayPal, noul director general la Yahoo!... 11 produse si servicii care vor costa mai mult in 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x