Antena Căutare

Emil Boc: Romania se afla in graficul cresterii economice prognozate de 1,5% pentru 2011

Primul ministru Emil Boc a anuntat, miercuri, ca Romania se afla in continuare in graficul cresteri economice prognozate de 1,5% pentru 2011, desi in trimestrul al doilea a fost inregistrata o crestere de numai 0,2%.

Romania a reusit sa aiba trei trimestre consecutive de crestere economica si a confirmat lucrurile pe care le-am spus si le asteptam, chiar daca cresterea in trimestrul doi este de numai 0,2%. (...) Romania este in graficul cresterii economice prognozate de 1,5% pentru 2011


Emil Boc a explicat ca factorii externi si-au pus amprenta pe cresterea economica inregistrata de Romania in trimestrul II.

"Precautie, moderatie si echilibru" sunt cuvintele de ordine pentru Romania, Emil Boc subliniind inca o data ca politicienii nu au voie sa cada prada tentatiilor populiste.

Argumentand ca trimestrul III este cel mai important trimestru in ceea ce priveste cresterea economica, Emil Boc a anuntat ca Guvernul a luat decizia de a prioritiza investitiile in toate ministerele.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Noua conducere a FMI nu este de acord cu vechile politici: austeritatea excesiva sufoca economia... Strategia fiscal-bugetara nu prevede masuri pentru un mediu de afaceri predictibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x