Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:50Observator Special

Emma și-a transformat rochia de mireasă într-o ținută de zi cu zi! Cum arată acum

Se spune că una dintre cele mai iubite ținute din garderoba unei femei este rochia de mireasă chiar dacă este menită să fie folosită o singură dată! Totuși, o femeie și-a transformat rochia de mireasă și acum o poartă mereu, făcând senzație cu ținuta sa!

O femeie și-a transformat rochia de mireasă într-o ținută de zi cu zi

Atunci când ai un strop de imaginație, orice lucru banal poate fi transformat în ceva de-a dreptul surprinzător!

CUM TRANSFORMI ROCHIA DE MIREASĂ ÎNTR-O SUPER ȚINUTĂ

Emma Male din Surrey (Marea Britanie) nu a vrut să renunțe prea ușor la rochia sa de mireasă, în care a investit aproximativ 2.000 de lire sterline.

CITEȘTE ȘI: Mama soacră i-a făcut-o miresei chiar în ziua nunții! Când a văzut cum s-a îmbrăcat, a suferit un șoc! „I se vede și…” - Foto

Femeia de 36 de ani, cântăreață de meserie, s-a gândit ce ar putea face pentru a purta rochia de mireasă și în alte ocazii.

Emma și-a transformat rochia de mireasă într-o ținută de zi cu zi! Cum arată acum

Emma și-a transformat rochia de mireasă într-o ținută de zi cu zi! Femeia face senzație

La ședința foto pe care a făcut-o într-o pădure, Emma și-a agățat și murdărit ținuta, acesta fiind și momentul în care a realizat că nu mai are sens să o păstreze peste ani și ani.

CITEȘTE ȘI: Mireasa a trăit un coșmar în ziua nunții! Ce gest cumplit a făcut cumnata

Așa că, folosindu-se de imaginație, aceasta a transformat rochia astfel încât ținuta să fie mult mai ușor de purtat și asortat, chiar și în situații precum mersul în oraș sau la concerte!

Folosind vopsea pentru textile, femeia a vopsit-o cu verde și a obținut astfel un efect de milioane! Acum, Emma este fericită că poate purta de mai multe ori rochia în care a investit mii de lire sterline!

Emma și-a transformat rochia de mireasă într-o ținută de zi cu zi! Cum arată acum

Emma și rochia sa de mireasă

Recomandari