Ești antreprenor și vrei să profiți din plin de venirea primăverii? Află ce trebuie să faci

Primăvară este anotimpul noilor începuturi, aspect valabil nu doar în natură, ci și în antreprenoriat. Dacă ai o afacere și vrei să-ți duci businessul la un alt nivel, profită din plin de venirea primăverii. Află ce trebuie să faci!

Primăvara este anotimpul noilor începuturi, aspect valabil nu doar în natură, ci și în antreprenoriat. Dacă ai o afacere și vrei să-ți duci businessul la un alt nivel, profită din plin de venirea primăverii. Află ce trebuie să faci!

Verifică-ți mașina

Dacă nu ți-ai pregătit încă mașina de firmă pe care o conduci zilnic pentru venirea primăverii, ar fi bine să o faci foarte rapid. În cazul în care autovehiculul de serviciu este închiriat de la o companie de leasing operațional auto, ia legătură cu reprezentanții respectivului furnizor de servicii și spune-le că îți dorești să îți preia autoturismul pentru o verificare periodică. Transmite-le angajaților de la compania de leasing operațional cu care lucrezi că îți vrei ca mecanicii auto să-ți verifice toate elementele și sistemele necesare funcționării mașinii. O inspecție „de rutină” ar fi bine să vizeze sistemul de frânare, sistemul de iluminare, starea filtrelor și a anvelopelor, precum și în ce fel de condiții sunt lichidul de frână și uleiul de motor. Mai mult, dacă temperaturile depășesc constant 7 grade Celsius, roagă-i să-ți dea jos anvelopele de iarnă și să le monteze pe cele de vară.

Cumpără-ți haine noi

Prima impresie contează, mai ales în antreprenoriat, unde este nevoie să fii mereu într-o stare impecabilă, ca să îți poți impresiona toți partenerii de afaceri cu care colaborezi. Totuși, a-ți impresiona partenerii de business nu înseamnă să te îmbraci provocator, ci decent. Prin urmare, din garderoba ta ar fi bine să nu lipsească sacourile, blugii, cămășile, tricourile polo, cravatele, puloverele, pantofii, costumele și pantalonii eleganți. Este esențial și cum combini hainele pe care le porți. Dacă ți se pare că vestimentația ta nu este una potrivită unui antreprenor, discută cu un consultant în modă și roagă-l să-ți ofere câteva sfaturi. O idee bună ar fi să-l plătești ca să te însoțească la o ședință de shopping, astfel încât să fii sigur că faci alegerile cele mai bune.

Reapucă-te de sport

Ai renunțat să mergi la sală chiar înainte de venirea iernii? Cu siguranță că lunile de iarnă și-au spus cuvântul asupra condiției tale fizice, deși, în toată perioadă în care nu ai mai mers la sală, ai fost foarte atent la ce băuturi și alimente ai consumat. Așadar, o idee foarte bună ar fi să te reapuci să faci exerciții, deoarece ele îți vor întări fizicul și psihicul. Reîncepe să mergi la sală sau, dacă nu ți se mai pare o activitate foarte comodă, instalează-ți pe telefonul mobil o aplicație pentru exerciții fizice și lucrează acasă. Optează pentru o aplicație care te învață exerciții variate, cu dificultăți diferite. Folosește aplicația ca să faci exerciții intense 15-20 de minute zilnic și o să-ți recapeți foarte repede condiția fizică și starea generală de bine.

Sursa foto: https://pixabay.com/en/audi-r8-v10-sports-car-sun-sky-1480093/

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri