Antena Căutare

Esti utilizator de smartphone? Atunci trebuie să afli asta!

Există o aplicație de mobil care te lasă să share-uiești, să share-uiești și iar să share-uiești, fără costuri suplimentare.

Există o aplicație de mobil care te lasă să share-uiești, să share-uiești și iar să share-uiești, fără costuri suplimentare.

COSMOTE România știe că ai multe de împărtășit cu prietenii tăi. De aceea, a creat joyn powered by COSMOTE, o aplicație pentru smartphone-uri prin care ai parte de comunicare completă. Pe lângă chat-ul pe mobil, poţi împărtăşi orice fişier cu cei apropiaţi, iar apelurile video sunt la o calitate superioară

joyn powered by COSMOTE este disponibilă pentru toți clienții companiei, abonați sau utilizatori de cartelă preplătită, care au un smartphone cu sistem de operare Android 2.3+ sau iOS 7.0+.


Partea frumoasa e că traficul generat de aplicație nu va consuma din cel inclus în planul tarifar sau extraopțiunea clientului, și nici nu va genera costuri adiționale. Promoțional, clienții COSMOTE beneficiază de trafic de date gratuit în aplicație, până pe 31 iulie 2014.

joyn powered by COSMOTE, adusă în România printr-un parteneriat cu Deutsche Telekom, poate fi descărcată de utilizatorii Android din Mai multe detalii sunt disponibile pe www.cosmote.ro/joyn.

Idee de peste 100 de milioane de euro! Brătările din plastic l-au îmbogățit pe un artist chinez...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Parteneri
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x