Antena Căutare

Euralis Semences Holding SAS preia activitatea Caussade Semences Group, actiunea fiind autorizată de Consiliul Concurenţei

Consiliul Concurenţei a anunţat vineri că a autorizat tranzacţia prin care producătorul de seminţe Euralis Semences Holding SAS intenţionează să preia activitatea Caussade Semences Group.

"Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Euralis Semences Holding SAS intenţionează să preia activitatea Caussade Semences Group. În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal", a informat vineri autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Euralis Semences Holding SAS este activă în România pe piaţa de vânzării seminţelor, prin filiala sa, Euralis Seminţe S.R.L.

Caussade Semences Group este prezentă atât pe piaţa multiplicării, cât şi pe piaţa producerii şi vânzării de seminţe în România prin filialele sale, Caussade Semences Est Europa şi Sava.

Sursa : news.ro

BBC World News, CNN International şi Euronews oferă spaţii de publicitate în valoare de 50 de milioane de euro pentru a ... Europa va ieşi ”mai putermică” din criza covid-19, afirmă preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen şi promite u...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x