Căutare Live

Euralis Semences Holding SAS preia activitatea Caussade Semences Group, actiunea fiind autorizată de Consiliul Concurenţei

Consiliul Concurenţei a anunţat vineri că a autorizat tranzacţia prin care producătorul de seminţe Euralis Semences Holding SAS intenţionează să preia activitatea Caussade Semences Group.

"Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Euralis Semences Holding SAS intenţionează să preia activitatea Caussade Semences Group. În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal", a informat vineri autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Euralis Semences Holding SAS este activă în România pe piaţa de vânzării seminţelor, prin filiala sa, Euralis Seminţe S.R.L.

Caussade Semences Group este prezentă atât pe piaţa multiplicării, cât şi pe piaţa producerii şi vânzării de seminţe în România prin filialele sale, Caussade Semences Est Europa şi Sava.

Sursa : news.ro

BBC World News, CNN International şi Euronews oferă spaţii de publicitate în valoare de 50 de milioane de euro pentru a ... Europa va ieşi ”mai putermică” din criza covid-19, afirmă preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen şi promite u...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri