Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Euralis Semences Holding SAS preia activitatea Caussade Semences Group, actiunea fiind autorizată de Consiliul Concurenţei

Consiliul Concurenţei a anunţat vineri că a autorizat tranzacţia prin care producătorul de seminţe Euralis Semences Holding SAS intenţionează să preia activitatea Caussade Semences Group.

"Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Euralis Semences Holding SAS intenţionează să preia activitatea Caussade Semences Group. În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal", a informat vineri autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Euralis Semences Holding SAS este activă în România pe piaţa de vânzării seminţelor, prin filiala sa, Euralis Seminţe S.R.L.

Caussade Semences Group este prezentă atât pe piaţa multiplicării, cât şi pe piaţa producerii şi vânzării de seminţe în România prin filialele sale, Caussade Semences Est Europa şi Sava.

Sursa : news.ro

Recomandari