Antena Căutare

Euro scade azi! BNR Curs valutar 6 martie 2019. Cât costă euro astăzi

BNR Curs valutar 6 martie. Euro, lira și francul elvețian înregistrează scăderi azi, potrivit anunțului făcut de Banca Națională.

curs valutar 6 martie

BNR Curs valutar 6 martie. Euro, lira și francul elvețian înregistrează scăderi azi, potrivit anunțului făcut de Banca Națională a României.

Pe 5 martie, Euro a crescut până la valoarea de 4.7506 lei, după o scurtă perioadă de stagnare. Nu doar Euro a dat emoții românilor, ci și Dolarul, Lira și Francul Elvețian, monedă în care mulți români au credite.

Potrivit cursului bnr anunțat pentru miercuri 6 martie, euro scade până la valoarea de 4.7473 lei. În scădere față de cursul afișat marți sunt și monedele lira și franc.

Euro scade azi! BNR Curs valutar 6 martie 2019. Cât costă euro astăzi

Lira costă azi 4.2010 de lei, iar francul elvețian - 4.1802 lei.

Moneda americană s-a apreciat azi față de leu. Un Dolar costă azi 4.2010.

Robor continuă să scadă

ROBOR la trei luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobânda variabilă, a scăzut miercuri cu 0,04 puncte procentuale faţă de valoarea de luni, până la 3,18% pe an, de la 3,22%, potrivit datelor publicate de Banca Naţională a României.

ROBOR la șase luni, utilizat în calculul dobânzilor la creditele ipotecare în lei cu dobândă variabilă, a scăzut la rândul său la 3,32% pe an, de la 3,35% în şedinţa precedentă.

ROBOR la nouă luni a coborât la 3,44% pe an, de la 3,46%.

3 idei de afaceri cu investiție redusă care pot avea succes în 2019... Sporuri mari pentru pensionari. Bani mai mulți pentru mulți pensionari după noua lege a pensiilor!...
Bogdan Alecsandru a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi la DePărinți.ro | De Vorbă cu Mirela Vaida: „Nu pot să fiu tatăl perfect”
Bogdan Alecsandru este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori ai echipei Observator....
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023. Taurii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 ianuarie 2023 anunță că nativii din zodia Taur au parte de vești bune....
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x